Notaris in de wijk geeft voorlichting in OWC Drielanden

Op verzoek van stichting ZorgDat verzorgt notaris Eef Wemes op donderdag 27 oktober 2016 om 10:00 uur in het WijkOntmoetingsCentrum De Bogen in Drielanden een voorlichtingsbijeenkomst over testamenten en levenstestamenten

Laagdrempelig Stichting ZorgDat en Kern notarissen zorgen er hiermee voor dat de voorlichting over zaken die je bij een notaris kan regelen laagdrempelig toegankelijk is voor iedereen.

De voorlichting die de heer Wemes zal verzorgen gaat deze keer over het onderwerp levenstestamenten en testamenten. Maar ook als u een vraag heeft over bijvoorbeeld uw samenlevingsvorm of het doen van een schenking, bent u van harte welkom. Je regelt het bij de notaris Voor veel mensen is de gang naar de notaris een grote stap. Daarom heeft Kern notarissen in samenwerking met ZorgDat al een paar keer een spreekuur in de wijk verzorgd.

Dit keer is er gekozen voor een voorlichtingsbijeenkomst. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend.

U krijgt kennis, een antwoord op uw vraag en een eerlijk advies. Leven, samen leven en na het leven Na de voorlichting is er gelegenheid om uw persoonlijke situatie voor te leggen en advies in te winnen over vragen waar we allemaal mee te maken krijgen als we gaan samenwonen, trouwen, juist alleen leven of willen geven.

Waar en wanneer Wijkontmoetingscentrum Drielanden - donderdag 27 oktober 2016 - aanvang 10:00 uur. De toegang is gratis, de koffie staat klaar!