Notaris in de wijk

Net als voorgaande twee jaar verzorgt notaris Eef Wemes in samenwerking met stichting ZorgDat weer een inloopspreekuur in de wijk.

Notaris Wemes zal aanwezig zijn op 20 april 2016 om 10:00 uur in ontmoetingscentrum De Aanleg en op 21 april 2016 om 10:00 in wijkontmoetingscentrum Drielanden. Stichting ZorgDat en Kern notarissen continueren hiermee het laagdrempelige aanbod voor iedereen met vragen aan de notaris.

Je regelt het bij de notaris Voor veel mensen is de gang naar de notaris een grote stap. Daarom organiseert Kern notarissen in samenwerking met ZorgDat een spreekuur in de wijk. Het spreekuur is gratis en vrijblijvend. U krijgt antwoord en een eerlijk advies. Het spreekuur is voor iedereen en alle vragen worden vertrouwelijk behandeld. Leven, samen leven en na het leven Het spreekuur biedt u de gelegenheid om uw persoonlijke situatie voor te leggen en advies in te winnen over vragen waar we allemaal mee te maken krijgen als we gaan samenwonen, trouwen of alleen komen te staan.

Waar en wanneer

Wijkontmoetingscentrum De Aanleg woensdag 20 april 2016 10:00 uur
Wijkontmoetingscentrum Drielanden donderdag 21 april 2016 10:00 uur

In het najaar 2016 In oktober 2016 zal notaris Eef Wemes een voorlichting geven over testamenten en levenstestamenten. U bent van harte welkom op maandag 17 oktober in wijkontmoetingscentrum De Aanleg en op donderdag 27 oktober in het wijkontmoetingscentrum in Drielanden. Beide ochtenden start de voorlichting om 10:00 uur. De koffie staat dan klaar! (Data onder voorbehoud)