Nordic Walken bij Athlos

Op vrijdagochtend 27 september start atletiekvereniging Athlos in Harderwijk weer met een beginnerscursus Nordic Walking.

In 6 lessen leer je de basistechniek van deze sport. Met Nordic Walken verbeter je niet alleen je conditie maar versterk je ook de spieren van je armen, benen en romp.

Door het gebruik van poles (stokken) train je meer spieren dan bij wandelen zonder poles. We lopen altijd in de mooie natuur rond Athlos en drinken na afloop gezellig wat in het clubhuis.  De cursus wordt gegeven op 6 vrijdagochtenden van 9.30 tot 11.00 uur in september, oktober en november.

Tijdens de cursus kun je poles van de vereniging gebruiken. Pas na de cursus hoef je deze zelf aan te schaffen. Na afloop van de cursus bepaal je in overleg met de trainer in welke groep je verder kunt gaat wandelen. Er zijn groepen op verschillende niveaus.      

De cursus kost € 40,- inclusief thee of koffie na afloop. Kijk voor meer informatie op www.athlos.nl (wandelsport). Voor vragen en aanmelding kun je contact opnemen via wandelsport@athlos.nl of met Petra Winter tel.: 06-13833026