Nog twee weken lang cultureel vermaak tijdens ‘Krange Zoemer’ in Harderwijk

Deze zomer is er elk weekend iets te beleven in Harderwijk mededankzij het zomerprogramma van Stad als Podium. Tijdens ‘Krange Zoemer’ kleurt t/m 28 augustus de binnenstad van Harderwijk door diverse podiumkunsten. Elk weekend theater, livemuziek, dans en meer, met het prachtige historische centrum, het Wolderwijd en de stadsparken als décor. 

Krange Zoemer tot zover

Terrasbezoekers en het winkelpubliek in Harderwijk konden op zondagen genieten van livemuziek op de Markt. Gebruikmakend van het grote podium van Harderwijk LIVE programmeerde Stad als Podium diverse artiesten die ’s middags voor een extra gezellige sfeer zorgden op het plein.

Zo leverde Stad als Podium een bijdrage aan Harderwijk LIVE op 30 juli met de spetterende band ‘PROOST!’. Tijdens het laatste weekend van juli was Harderwijk het decor voor de bijzondere straattheater act van ‘Be Flat’ met Ludo & Arsène. Dit acrobatisch duo in overals klommen op gebouwen en gingen koprollend door de winkelstraat. Ook was Stad als Podium trotse partner van het nieuwe festival ‘Man Overboord’. Een flinke dosis zon, een verzameling van ijzersterke artiesten, goed eten en een kidscorner zorgden het afgelopen weekend voor twee onvergetelijke dagen.
 
De komende twee weekenden
Het Krange Zoemer zomerprogramma duurt tot en met zondag 28 augustus en biedt de komende twee weekenden nog diverse optredens in Harderwijk. Op zondag 21 augustus kan voor de laatste keer genoten worden van muziek op de Markt. Ditmaal door één van George Harrison’s favoriete gitaristen, de internationaal bejubelde Robin Nolan. Samen met zijn trio zorgt hij om 14.00 uur en 16.00 uur voor een onvergetelijke middag gevuld met gipsy muziek.

Krange Zoemer wordt afgesloten met een opvallende voorstelling ‘2CV - Ente Gut, Alles Gut’ verzorgd door Bängditos Theater. Een piepklein autootje van Franse makelij, een oude ‘eend”, krijgt midden op de Vischmarkt pech, met veel lawaai en rook. Twee Franse toeristen blijken de weg kwijt te zijn. Met charmant enthousiasme betrekken ze iedereen in hun hachelijke situatie. Geen van de toegestroomde toeschouwers kan zich voorstellen dat dit maffe duo ooit de weg naar Parijs zal terugvinden. Te zien op zondag 28 augustus om 14.00 of 17.00 op de Vischmarkt.

Bangditos Stad als Podium Harderwijk

Stad als Podium Harderwijk

Adresgegevens


Harderwijk

Meer info