Nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het Mosselfeest op het Strandeiland!

De belangstelling voor het Vischafslag mosselfeest op 15 augustus is groot. De kaartverkoop loopt hard en de VIP tafels worden ook goed verkocht. 

We zitten al over de 300” vertelt Omar Dahak van de “ de Boterlap BBT “ Bij Culihoppen zagen we een run op de kaarten de laatste 2 weken, dat zou voor het mosselfeest ook best eens kunnen gebeuren’
 

Afgelopen week is door het videoteam van HK13TV een leuke promofilm gemaakt over het mosselfeest op het strandeiland.

De voorbereidingen zijn in volle gang, en het weer voor volgende weekend schijnt mooi te worden. Wordt ’t toch Hollandse nattigheid dan staat er een grote overkapping op het strandeiland. De organisatie zorgt voor lekkere mosselen, op 3 verschillende wijzen bereid. Een hele klus voor 400 personen; maar volgens de koks een prachtige uitdaging en nog voor een goed doel ook!
 
Er zijn 2 Harderwijkse shantykoren van de partij om de muzikale bijpassende visserssfeer te verzorgen, het vrouwenkoor ‘Kokkels & Mokkels’ & ‘de Boekaniers’ verwelkomen de gasten de 15e augustus op het strandeiland.
 
Het bestuur van de Vischafslag hoopt op de avond van het Mosselfeest, de winst van het festijn aan de kas te kunnen toevoegen en zo de begroting van de benodigde € 800.000 zo goed als sluitend te krijgen.
 
Wil je erbij zijn? Bezoek & reserveer dan via website van de Vischafslag Harderwijk: Vischafslagharderwijk.nl of ga naar een van onderstaande verkooppunten:
Broodje Kok
De Boterlap BBT
Hotel & Brasserie Baars
Vishandel Dries van den Berg 

mosselfeest harderwijk

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info