Nieuws Hypotheekshop Harderwijk

De Hypotheekshop Harderwijk houdt u op de hoogte van het laatste nieuws en de renteontwikkelingen van de afgelopen tijd.

Wist je dat er tegenwoordig inbrekers zijn die drones gebruiken om bij huizen naar binnen te kijken?

Verder stond de AEX deze week onder druk, is er meer keuze op de hypotheekmarkt en stijgt het aantal verkochte nieuwbouwwoningen. 

Inbrekers gebruiken ook drones
Dat inbrekers met hun tijd meegaan, blijkt wel uit de berichten over de inzet van drones. Sommige inbrekers gebruiken de vliegende camera's om via de ramen naar binnen te kijken of er iets te halen valt en of er iemand thuis is. Het gebeurt nog niet op grote schaal maar de verwachting is dat het voor criminelen steeds interessanter wordt om drones te gebruiken. Lees verder

Renteontwikkelingen
De afgelopen weken gingen de aandelenbeurzen al behoorlijk onderuit. Maar afgelopen maandag ging de beurs echt fors naar beneden, al herstelde dat aan het eind van de dag iets. De AEX ging uiteindelijk met 5%  naar beneden. Naast de zorgen voor Griekenland is het nu vooral de economische situatie in China die beleggers zorgen baart. De AEX stond maandag aan het eind van de dag rond de 420 punten, iets onder het niveau dat de AEX stond aan het begin van het jaar. 

In voor Griekenland is het nu vooral de economische situatie in China die beleggers zorgen baart. De AEX stond maandag aan het eind van de dag rond de 420 punten, iets onder het niveau dat de AEX stond aan het begin van het jaar.

Meer keuze op de hypotheekmarkt
Ten opzichte van vorig jaar hebben de grote banken hun winst in het tweede kwartaal van 2015 behoorlijk zien toenemen. Maar in de afgelopen maanden zien we dat de winsten juist weer gedaald zijn. De toename van de winst kwam onder meer doordat het economisch gezien beter gaat en er minder wanbetalers zijn. Maar de daling komt waarschijnlijk door de nieuwe aanbieders op de hypotheekmarkt en dat is goed nieuws voor huizenkopers. Wat betekent dit voor jou?

Nieuwbouw op niveau van voor de crisis
Het gaat goed met de verkoop van nieuwbouwwoningen! De Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers (NVB) meldt dat er gemiddeld bijna 2.500 woningen per maand verkocht worden, ongeveer net zoveel als voor de crisis. In het eerste half jaar werden in totaal 14.822 nieuwbouwwoningen verkocht. Lees verder

Meer woningen verkocht en tegen hogere prijs
Er werden in juli 18.422 woningen verkocht. Dat is bijna 33% meer dan in juli 2014 toen er 13.883 woningen werden verkocht. Dit blijkt uit de cijfers van het Kadaster en CBS. In de eerste zeven maanden van 2015 zijn er 93.671 woningen verkocht. Dat is bijna 22% meer dan een jaar eerder. Lees verder

 

De Hypotheekshop Harderwijk

Adresgegevens

Markt 9
3841 CE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-411988

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.00 - 18.00 uur
Wo 9.00 - 18.00 uur
Do 9.00 - 18.00 uur
Vr 9.00 - 21.00 uur
Za 11.00 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info