Nieuwe Vislekkernijen vallen goed in de smaak!

Bij Visspecialist Dries van den Berg & Zn. zitten ze ondanks de Coronatijd niet stil. Het restaurant & terras zijn net als bij andere restaurants gesloten, ook is museum dicht en ontvangen we op dit moment geen busgezelschappen. Maar we mogen met de winkel gelukkig nog open, en mensen maken dan ook graag gebruik van onze afhaalproducten.

We hebben via onze website een speciale bestelpagina ‘Fish ’n Mail’, die erg veel wordt gebruikt. Mensen bestellen afhaalmenu’s, porties kibbeling, zalmslaatjes, Sashimi producten, etc.

Gemaksproducten - Maaltijden
Om het de mensen thuis gemakkelijk te maken tijdens deze tijd, heeft het keukenteam een 6-tal gemaksproducten toegevoegd aan het winkelassortiment.

Erg populair is bijvoorbeeld de Zalmlasagna en de complete ovenschotel met Scholfilet, Aardappel-truffel Ratatouille. Ook zij de Poké Bowls zijn niet aan te slepen, dit is een van origine Hawaïaans gerecht, met Sushi rijst, diverse soorten verse groenten en fruit & lekkere stukjes Sashimi vis.  
 
Heftig voor veel ondernemers
Gelukkig halen wij al met al, nog zo’n 35% van de normale omzet, daar zijn we in deze tijd al blij mee. Het is wrang, om na de nieuwbouw waar alles spic & span is; een groot deel van het bedrijf er leeg bij te zien staan.

Maar als je om je heen de collega’s in de stad ziet die helemaal dicht zijn, is dat natuurlijk heel erg zuur voor deze mensen. Ze knokken vaak voor hun onderneming, en hebben nu heel veel zorgen en problemen.

Ondanks dat de staat een regeling heeft bedacht voor een deel van de personeelskosten, worden de andere grote kostenposten niet gedekt.

Ik hoop dan ook van harte dat we na deze periode, waar gezondheid voorop staat; er ook als ondernemende stad een beetje doorheen zijn gekomen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Peter van den Berg

Nieuwe producten Palingrokerij en vishandel Dries van den Berg Harderwijk

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma 9.30 - 18.30 uur
Di 9.00 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info