Nieuwe uitstraling voor Jansen Beveiliging en Elektro

Gerco Jansen van Jansen Beveiliging en Elektro begon 15 jaar geleden zijn bedrijf. Inmiddels is zijn bedrijf uitgegroeid tot een mooi bedrijf met een prachtig kantoor en een goed samenwerkend team.

Wagenpark Jansen Beveiliging en Elektro

Na 15 jaar werd het tijd voor een nieuwe huisstijl. Het bedrijf heeft een nieuw logo en er rijden nieuwe bedrijfswagens met het nieuwe logo erop.

Jansen Beveiliging & Elektro werkt voor particulieren en voor bedrijven. Met de nieuwste technieken, zoals domotica. Dat is woning- of gebouwautomatisering. Niet voor iedereen gelijk duidelijk, maar de liefhebbers van gadgets kennen dit al lang. Gerco legt uit wat domotica is. “Op afstand alvast de airco aan zetten op kantoor. Of zodra de zon schijnt, automatisch de zonwering omlaag laten gaan.“

Op het gebied van beveiliging kan Jansen Beveiliging & Elektro ingeschakeld worden voor inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, camerasystemen en toegangscontrolesystemen. Met bijvoorbeeld een pasje of vingerscan. De inbraakbeveiliging kan uitgebreid worden met een camerasysteem. “En het camerasysteem kan weer gekoppeld worden aan een recorder of aan de meldkamer. We hebben ook op afstand bestuurbare camera’s. Dat is niet alleen veilig maar ook praktisch. Een klant van ons heeft bijvoorbeeld meerdere locaties. Hij kan via de camera’s op afstand zien of bepaalde spullen klaar staan om opgehaald te worden. Je kunt dus ook productieprocessen monitoren,” vertelt Gerco enthousiast. Dit werkt onder andere via een app op een smartphone of tablet. “Hierop kan je ook meerdere locaties toevoegen. Dat is handig voor als je een camera thuis hebt en één op de zaak.” 

Jansen Beveiliging & Elektro

Adresgegevens

Jagerserf 24
3851 SM Ermelo

Telefoon

T. 0341-550200

Meer info