Nieuwe truien voor VVH dames 6

Het damesteam van VVH 6 is voorzien van nieuwe hoodies. Twee dames uit het team werken bij Restaurant de Admiraal, een goede reden om de meiden in het nieuw te steken. Ook werden ze getrakteerd op een heerlijke lunch in het restaurant.

VVH dames 6 Restaurant de Admiraal

Gemoedelijk en gezellig, met focus op de gast

Restaurant De Admiraal is al 40 jaar een Harderwijks familiebedrijf op de boulevard. Gert en Gea Reijerse, dochter Julia en zoon Kevin zorgen er met het team voor dat het de gast aan niets ontbreekt. De gast gaat altijd voor.

Feestje vieren

Het is ook mogelijk om je feestje in de serre van De Admiraal te vieren. In januari 2021 heeft Restaurant de Admiraal het interieur van de serre geheel gerestyled. Het plafond is vervangen, de verlichting is gemoderniseerd en er staat een groene loungebank over de volle breedte. De authentieke stadsmuur fungeert als binnenmuur. waardoor je je, uitkijkend over de boulevard en de haven, in een sfeervolle setting bevindt. ,,Van zulke zaaltjes zijn er geen twee in Harderwijk. De beleving, met je rug tegen de oude stadsmuur uitkijkend over het water is uniek’’, weet eigenaar Gert Reijerse.

In de wintermaanden leent de serre zich uitstekend voor feesten en partijen. De ruimte kan bij drukte in het restaurant worden afgesloten. De arrangementen zijn in combinatie met eten, vanaf 25 tot maximaal 35 personen. Je kunt hier terecht voor een zondagmiddagbrunche vanaf 25 man en ze serveren een walking dinner vanaf 30 man.

Iets te vieren buiten de openingstijden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

VVH dames 6 restaurant de Admiraal

Restaurant De Admiraal

Adresgegevens

Strandboulevard West 16
3841 CS Harderwijk

Telefoon

T. 0341-412446

Meer info