Nieuwe naam Peter Epe Tuinhout: Timmer & Van Ark Tuinmaterialen

Peter Epe Tuinhout is al sinds jaar en dag een begrip in Harderwijk en omgeving. In 2000 begon het bedrijf aan de Krommekamp met de verkoop van tuinhout, tuinhuisjes en blokhutten.

In de loop der tijd kwam daar onder andere (sier)bestrating bij en groeide het bedrijf uit tot een bloeiende onderneming. Na al die jaren is de tijd rijp voor een naamsverandering: Peter Epe Tuinhout gaat vanaf nu verder onder de naam Timmer & Van Ark Tuinmaterialen.

Eigenaren Bert Timmer en Geo van Ark zijn beiden al vanaf het begin werkzaam bij het bedrijf en vinden het hoog tijd om hun eigen naam eraan te geven. Bert Timmer geeft aan: ‘We worden regelmatig gebeld met de vraag of Meneer Epe aanwezig is, terwijl ze eigenlijk Geo of mijzelf bedoelen en daar willen we verandering in brengen. Daarnaast is het zo dat we bij de GSB Groep horen en volledig overgaan op de bijbehorende uitstraling en huisstijl. Dat houdt in dat alle bebording vervangen moet worden. We hebben dus 2 vliegen in 1 klap geslagen.

Verder verandert er eigenlijk niets. Het is hetzelfde bedrijf, met dezelfde gezichten en met dezelfde service. Alleen onder een andere naam: Timmer & Van Ark Tuinmaterialen.

Wie zijn en blijven de vertrouwde gezichten?
Bert Timmer (in- en verkoop, administratie), Geo van Ark (in- en verkoop, logistiek), Dennis Olofsen, Sharief Alibux (beiden verkoop), Aalt Koekoek en Herman Vlijm (beiden chauffeurs).

Het team is iedere dag druk in de weer met de verkoop en afhandeling van allerhande tuinmaterialen. Denk daarbij aan tuinhout, tuinhuisjes en blokhutten. Zoals gezegd is daar de afgelopen jaren de verkoop van (sier)bestrating bijgekomen. Dat is gestaag gegroeid en maakt nu een groot deel uit van het kernassortiment. Er gebeurt bovendien veel op het gebied van (sier)bestrating.

Bert vertelt: ‘We zien dat keramische tegels enorm populair zijn, maar ook waterdoorlatende stenen komen steeds meer op. Op alle fronten wordt duurzaamheid belangrijker en natuurlijk gaan we daar in mee.’ Verder heeft het bedrijf veranda’s, overkappingen, tuinverlichting en onderhoudsproducten in het assortiment.

De nieuwe naam Timmer & Van Ark Tuinmaterialen dekt daarmee beter de lading. Onze klanten staan voorop ‘Wij bieden een zeer goede service, al zeggen we het zelf,’ zegt Geo van Ark. ‘Het maakt niet uit of je voor een tientje of voor duizend euro koopt. Iedereen is van harte welkom en we nemen de tijd voor elke klant. Wij zijn blij als onze klanten tevreden het terrein verlaten. Daar doen we iedere dag ons uiterste best voor.’

Meer informatie over Timmer & Van Ark Tuinmaterialen vind je op www.timmerenvanarktuinmaterialen.nl

Timmer en van Ark Tuinmeubelen Harderwijk
Fotobijschrift: Het team van Timmer & Van Ark Tuinmaterialen: v.l.n.r. Geo van Ark, Sharief Alibux, Herman Vlijm, Aalt Koekoek, Bert Timmer, Dennis Olofsen.