Nieuwe Kijk op Zaken binnenkort ook in Zeewolde en Ermelo

Kijk alvast uit naar de volgende spraakmakende Nieuwe Kijk op Zaken van september. Met vanaf die maand naast de actuele zakelijke/gemeentelijke ontwikkelingen in Harderwijk ook die uit Zeewolde plus Ermelo. We verdubbelen de oplage doordat de ondernemers in deze twee plaatsen voortaan eveneens onze krant krijgen. Daarmee verhogen we de aantrekkingskracht voor de adverteerder, want onze prijzen blijven wel gelijk.

Deze nieuwe uitgave van Nieuwe Kijk op Zaken staat logischerwijs in het teken van ‘Samenwerking’. We geven economische meerwaarde aan de al bestaande sociale Meerinzicht-koppeling tussen Harderwijk, Zeewolde en Ermelo!

Dat doen we door in ieder geval een prikkelend rondetafelgesprek te beleggen tussen de drie economisch verantwoordelijken van de gemeenten. De ondernemersvertegenwoordigers krijgen eveneens de gelegenheid hun samenwerkingspotenties uit de doeken te doen.

Nieuwe Kijk op Zaken heeft met de tweede business-uitgave van medio mei haar bestaansrecht reeds bewezen. We onderscheiden ons als oprecht journalistiek krantenmedium. Brengen veel objectief nieuws, uiteraard gekoppeld aan hedendaagse online promotieactiviteiten.

Van alle kanten kregen we complimenten. Al was het maar vanwege het opzienbarende interview met burgemeester Harm-Jan van Schaik. In dit artikel trekt hij de nooit eerder gemelde gevolgtrekking dat de intercitystatus van Harderwijk sneller dan gedacht in zicht komt!

Wilt u als onderneming, detaillist, of kleine zelfstandige uzelf afficheren in Nieuwe Kijk op Zaken via een (kort) nieuwsbericht, redactionele pagina, of advertentie? Tegen een oprecht eerlijke prijs bieden wij die mogelijkheid! Neem contact op met: keesvanloon@kabelfoon.nl, 06 – 41675733, Ana Maria Santos: ana@succespunt.nl, 06 – 30729145, of  martin@foppenreclame.nl, 06 – 22558692, of

Voor nadere informatie zie: www.nieuwekijkopzakenharderwijk.nl
Volg ons ons ook op LinkedIn, Facebook en Twitter!