Nieuwe hoofdtrainer voor eerste elftal van V.V. Hierden

Nadat bekend werd dat Hierden aan het einde van dit seizoen afscheid neemt van het duo Peter Epe en Henk Timmer, is de vereniging op zoek gegaan naar een nieuwe trainer voor het komende seizoen.

Na een zorgvuldige en uitgebreide selectieprocedure is het bestuur van v.v. Hierden erin geslaagd een nieuwe hoofdtrainer te vinden voor het eerste elftal.

"Met het aantrekken van de heer Erwin Brem uit Wezep zijn we geslaagd in deze opdracht." aldus het bestuur van V.V. Hierden.
 
Erwin is in het bezit van het diploma trainer-coach UEFA A (TC 1) en mag daardoor teams trainen en coachen vanaf de eerste klasse en hoger.

Op dit moment is hij trainer-coach van Hatto Heim uit Hattem.

En in het verleden is hij onder andere trainer geweest bij ‘t Harde en Owios. Als voetballer kwam hij voornamelijk uit voor WHC uit Wezep.

Met Erwin hoopt de vereniging de juiste man in huis gehaald te hebben om de sportieve ambities waar te maken. Erwin heeft in het verleden bewezen teams, maar ook individuen beter te kunnen maken. Daarnaast past zijn persoonlijkheid bij de club volgens het bestuur.