Nieuwe generatie wordt hoofdsponsor IJSBAAN in Harderwijk

Met nog 53 dagen te gaan tot aan de opening heeft de ijsbaan 2 prachtbedrijven als hoofdsponsors aan zich weten te binden.

CAAN Installatie & Afbouw en De Badzaak, Badkamers & Zo zijn al jaren nauw betrokken bij de ijsbaan en zij hebben de handen nu ineen geslagen om samen de ijsbaan veilig te stellen

Zakelijk zijn beide partijen betrokken bij veel uitdagende projecten en daarom hebben ze ook de ijsbaan samen benaderd.
 
Allebei hebben ze een kleurrijk gezin waardoor ze ook op school en in hun omgeving ervaren hoe de ijsbaan afgelopen jaar gemist is. Ze voelen zich er medeverantwoordelijk voor dat het dit jaar een feestje gaat worden.
 
De 14e editie van Harderwijk op ijs dus!
 
Dit jaar ligt de ijsbaan maar liefst 6,5 week op de Markt in het mooie centrum van Harderwijk; van 26 november tot en met zaterdag 8 januari 2022!
 
De tijd is nog kort en hoe meer mensen er betrokken worden bij dit event hoe beter. Er zijn nog 3 baanborden en 30 schaatsvrienden nodig! Dus als je aan wilt haken bij het langstlopende event van Harderwijk/Hierden en de stad in de winterperiode wil helpen om voor jong en oud in winterse sferen te brengen, bel voor info met Marcel Schipper 06 - 531 598 15. Een beller is sneller!
 
Zie ook de site www.harderwijkopijs.nl voor de inhoud van de verschillende sponsorpakketten. 

14e editie:  Winnen doen we met z’n allen!

 Hoofdsponsors 2021 Harderwijk op IJs