Nieuwe fashion, lifestyle, styling en workshop winkel in de stad!

Door: Lex Schuijl: Op de Smeepoortstraat 30 heeft Laubella Fashion & Styling een knusse en sfeervolle boetiek geopend. Laubella Fashion & Styling biedt voor elke vrouw fashion & lifestyle volgens de allerlaatste modetrend, styling, tips en advies op het gebied van mode en trends.

Daarnaast biedt ze ook mooie, bijzondere en exclusieve merken aan als Zoso, My Gioielli en de Diamond Label by Laubella.

Een fulltime job of een druk (gezins-)leven? Dan zijn de workshops van Laubella Fashion & Styling echt iets voor jou! Hier kun je in jouw eigen tijd samen met vriendinnen, collega’s en/of familieleden kleding passen en advies inwinnen over de laatste modetrends. De workshops vinden plaats in de winkel van Laubella.

Het creatieve gezicht achter deze winkel met een eigen en uniek concept is de spontane Laury van Borselen, een gezelligheidsmens, met persoonlijke en oprechte aandacht. Haar passie ligt dan ook echt in het vak en het geven van workshops.

Vijf jaar geleden is Laury vanuit huis begonnen met Laubella Fashion & Styling dat nu is uitgegroeid tot een bekende naam onder veel vrouwen in Nederland.

Laury over haar aanpak: “Graag wil ik mensen iets anders aanbieden omdat ik veel waarde hecht om dichtbij jezelf te blijven. Het persoonlijke aspect, mensen moeten zichzelf niet willen veranderen om maar met de ‘mode-hype’ mee te doen. Samen met jou wil ik opzoek gaan naar de juiste combinatie van een mooie outfit waar men voor 100% achter staat. Mijn slogan is: “Be yourself, Be LAUBELLA.”

Feestweekend
Op 26 en 27 oktober is het feestweekend bij Laubella Fashion & Styling.
Info: Facebook en Instagram. info@laubella.nl | www.laubella.nl | 06 – 2002 0408

Team van Laubella Fashion en Styling in Harderwijk