Nieuwe eigenaren voor 2eBedrijf!

Na 15 prachtige ontwikkeljaren van de eenmanszaak 2eBedrijf heeft Elly den Harder het stokje doorgegeven aan de nieuwe eigenaren van 2eBedrijf BV, Janneke Damer-Nijboer en Monique van Ree-Heersmink. 

wissel van eigenaren bij 15 jarig 2eBedrijf
Wissel van eigenaren bij 15 jarig 2eBedrijf - v.l.n.r. Janneke Damer-Nijboer, Elly den Harder en Monique van Ree-Heersmink

Een periode van overdracht is voorbij en Janneke en Monique zijn er klaar voor om de service aan de klanten en de ZP-ers op hun eigen manier voort te zetten. Met dit feestelijke jubileum verhuist 2eBedrijf naar Zeewolde

In 2022 kwam het moment voor Elly om na te denken over haar opvolging. Het is tof om te zien dat twee ZP-ers uit het eigen team deze uitdaging aangaan en de toekomst van 2eBedrijf verder inrichten. Een overdracht die tegelijk valt met het 15 jarige bestaan. "In 2009 begonnen we met twee Zelfstandig Professionals en drie klanten. Nu mogen we met een team van 20 ZP-ers 33 klanten van dienst zijn. De formule van de vaste, flexibele schil werkt! Het is mooi om getuige te zijn van deze ontwikkelingen.

2eBedrijf is een organisatie van Zelfstandig Professionals die in kleinere teams of solo aan klanten hun diensten verlenen op het gebied van vijf werkvelden, te weten: Organisatie & advies, Backoffice, Communicatie, Financiën & advies en/of Secretariaat. In de afgelopen jaren mochten diverse organisaties en bedrijven van de inzet van de ZP-ers gebruik maken, sommigen al 15 jaar! En daar zijn we trots op en dankbaar voor".

Elly zal haar onderneming 2eStap verder gaan ontwikkelen (vrouw & loopbaan, arbeidsbemiddeling) en Monique en Janneke zullen (naast hun eigen ‘eerste’ bedrijven) de toekomst van 2eBedrijf verder vormgeven. Janneke doet dit vanuit Zeewolde en Monique vanuit Harderwijk en natuurlijk vanuit de diverse flexplekken en met hun eigen creativiteit en zienswijze. Monique zal zich vooral gaan richten op de externe communicatie (klanten) en Janneke zal zich vooral gaan richten op de interne communicatie (ZP-ers). Samen zijn zij een sterk team gebleken de afgelopen tijd en de lijnen zijn kort en efficiënt; precies dát wat past bij het DNA van 2eBedrijf.

Heb je flexibele krachten nodig om door drukke periodes of ‘gaten in de personeelsplanning’ heen te komen of is een vast loondienstverband geen optie en zoek je opdrachtnemers? Neem dan contact op met Monique of Janneke via www.2ebedrijf.nl of [email protected].

Ben je ZP-er en zoek je nieuwe opdrachten? Of vind jij het als ZP-er fijn om te kunnen sparren met andere ZP-ers? Meld je dan bij Janneke of Monique. Zij gaan graag een kennismaking met je aan! Op de website van 2eBedrijf zijn alle contactgegevens te vinden.

2eBedrijf
06-15679909/06-50805585
[email protected]
2eBedrijf.nl