Nieuwe cursussen & workshops Cultuurkust seizoen 2015-2016 online

Wil je je creativiteit ontwikkelen of nieuwe talenten ontdekken? Cultuurkust biedt vanaf september 2015 weer een gevarieerd aanbod aan cursussen en workshops met voor iedereen wat wils! 
 

Deze week komt de nieuwe brochure uit en vanaf maandag 1 juni staat het nieuwe aanbod voor seizoen 2015-2016 op www.cultuurkust.nl. Er is aanbod in gemeente Ermelo, Harderwijk en Nunspeet. Je kan bij Cultuurkust terecht voor les in muziek, dans, toneel, musical, tekenen, schilderen, fotografie, literatuur, ruimtelijk en design.
 
Kinderen kunnen vanaf september onder andere meedoen aan Kinderkunst in Ermelo, Muziek, Toneel en Musical in Nunspeet, en verschillende Dans of Teken- en Schilderlessen in Harderwijk.
 
Voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar die van musical houden en niet kunnen wachten tot september organiseert Cultuurkust van 13 t/m 17 juli de Summerschool Zwijmelsteijn; een musical vakantieweek geïnspireerd op de prachtige verhalen van Harry Potter.
 
Ook voor jongeren zijn er in het nieuwe seizoen inspirerende cursussen waaronder Pop en Musicalzang en de Jongerentheaterschool. De Jongerentheaterschool is dé plek voor jongeren die geïnteresseerd zijn in theater. Hier kunnen ze elkaar ontmoeten en samen hun talent (verder) ontwikkelen. 
 
Nieuw voor volwassenen zijn onder andere een basiscursus Gitaar - van pop tot rock, de korte cursus Muppets maken, Keramiek, Moderne Dans, Impressionisme Nu, Werken in speksteen en Architectuurfotografie. Maar misschien verdiep je je liever in Kunstbeschouwing of heb je altijd al een rol willen spelen in de musical The West Side Story?
 
Ook voor individuele muzieklessen en lessen bij muziekverenigingen kan je bij Cultuurkust terecht. Via de online muziekportal www.cultuurkust.nl/muziekportal kan je zelf op zoek naar professionele muziekdocenten bij jou in de buurt voor les in o.a. piano, dwarsfluit, gitaar, viool, drums, hobo of cello. Voor een overzicht van muziekverenigingen waar Cultuurkust mee samenwerkt zie: www.cultuurkust.nl/muziekvereniging.
 
Kortom, er is veel te doen bij Cultuurkust! Ben je nieuwsgierig naar welke talenten je bij Cultuurkust kan ontplooien? Zie voor het volledige aanbod en uitgebreide informatie: www.cultuurkust.nl/cursussen.
 
Weet je niet zeker wat het beste bij je past? Geef je dan op voor een gratis proefles. Ook fijn om te weten; je kan cursussen in termijnen betalen en Cultuurkust geeft o.a. 65+ en gezinskorting. Heb je nog vragen? Mail deze dan naar [email protected] of neem even contact op: 0341-721021
 
In het weekend van 13 juni wordt de nieuwe brochure van Cultuurkust huis aan huis verspreid. Houd dus je brievenbus in de gaten!