Nieuwe aanbod cursussen & workshops van Cultuurkust staan online!

Het nieuwe vrijetijdsaanbod van Cultuurkust voor het seizoen 2016-2017 voor de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Putten staat weer online! 

Laat je inspireren het uitgebreide aanbod aan cursussen en workshops en benut je creativiteit.

Voor volwassenen heeft Cultuurkust veel nieuw aanbod, waaronder Model tekenen, Interieur, Bloemkunst, Kinderverhalen schrijven, Boetseren, Gitaarcursus 55+, Kennismaken met olieverf, Keramiek, Werken met papier en Acteren.
 
In Veluvine Nunspeet zijn de korte cursus Creatief schrijven, een basiscursus Fotografie en de zangcursus 60+ ‘Liedjes van toen’ nieuw. 

Ook voor kinderen is er nieuw aanbod:

In Harderwijk is Ouder/dreumesdans voor alle mama’s, papa’s, opa’s en oma’s die met hun (klein)kind willen dansen. Nieuw is ook De IJskoningin; een speel& zing week voor 5-9 jarigen in de herfstvakantie met aan het einde van de week een voorstelling voor familie, vrienden en vriendinnen! 

Voor kinderen in Ermelo staan komend seizoen Kinderkunst, Muziekexpressie,  Blazers- en Strijkersbendes gepland. 
En ook in Nunspeet is ons muziekaanbod flink uitgebreid; naast Muziek op schoot, Muziek met Peuters, Muziekexpressie en Muziekladder kunnen ook in Veluvine kinderen meedoen met de Blazers- en Strijkersbendes. 

In Stroud Putten staan de Toneel basisklas, Muziekexpressie (5-7 jaar) en voor 7-10 jarigen de Muziekladder. 
Kortom; genoeg inspiratie om vanaf de zomer in je vrije tijd creatief aan de slag te gaan en mensen te ontmoeten met dezelfde interesse.
 
Een overzicht van alle cursussen vind je op www.cultuurkust.nl of bekijk de brochure. De nieuwe brochure wordt in het weekend van 10 juni huis-aan-huis verspreid in de gemeenten Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten en Zeewolde. Houd de brievenbus dus in de gaten!