Nieuw onderkomen voor Niek Bouwonderneming!

Per 1 februari 2024 heeft Niek Bouwonderneming een nieuw onderkomen. Het kantoor zit vanaf dat moment aan de Zeppelinstraat 37 in Harderwijk. Dit pand hebben ze recent aangekocht en is de ideale plek voor hun bedrijf. 

In februari hebben ze het pand een opfrisbeurt gegeven en is het bedrijfslogo op de gevel geplaatst

Deze nieuwe locatie geeft het bedrijf meer dan voldoende ruimte voor hun huidige werkzaamheden en biedt de groeimogelijkheden die ze zoeken. Ook kunnen ze hun klanten en leveranciers hier ontvangen in een professionele omgeving.

Niek Bouwonderneming is het aannemersbedrijf van Niek Timmer (36). De Harderwijker komt uit een grote bouwfamilie. Zijn broers zijn actief in de bouw en zijn vader Drees had vroeger bouwbedrijf Gerards Timmer. Zo kreeg Niek als kind het reilen en zeilen van de bouw van huis uit met de paplepel ingegoten. 

Niek Bouwonderneming wil zich onderscheiden door het ontzorgen van de opdrachtgever van a tot z. Niek: „We pakken alles aan, zodat de opdrachtgever kan doen waar hij goed in is. Wij werken heel transparant met open begrotingen. We laten de calculatie zien en in het rapport kun je van elk onderdeel zien wat er voor gerekend wordt en hoeveel uur er voor staat. De werkwijze van Niek Bouwonderneming staat voor: heldere communicatie, transparantie, bouwkennis en het ontzorgen van haar opdrachtgevers.

Ben je nieuwsgierig? Kom gerust even langs aan de Zeppelinstraat 37 in Harderwijk.

Niek Bouwonderneming Harderwijk
(vlnr Niek Timmer, Caspar Kleine Deters, Rick Bakker en Marius den Besten)

Niek Bouwonderneming B.V.

Adresgegevens

Zeppelinstraat 37
3846 CL Harderwijk

Telefoon

T. 06-29361490

Meer info