Nieuw lentefestival op Christelijk College Nassau-Veluwe

Hoewel de zon zich al goed heeft laten zien de afgelopen weken, wordt de lente op het CCNV officieel afgetrapt met een cultureel festival: Bloomin'. Voortaan wordt de festivalkalender geopend met dit multidisciplinaire culturele festival waar bezoekers de gelegenheid wordt geboden om het artistieke talent van de toekomst nu al te ontdekken.

Bloomin’ komt in de plaats van de Kunst(K)week. De Kunst(K)week stond altijd al garant voor twee fantastische avonden vol dans en muziek op het podium in de theaterzaal van het CCNV, maar Bloomin’ gaat nog een stapje verder. 

Op een groot deel van de benedenverdieping wordt een podium geboden voor allerlei kunstvormen. Denk aan foto- en kunstexposities, streetmusic, voorproefjes van toneelstukken, cabaret, bezoekers kunnen deelnemen aan workshops, luisteren naar muziek, kijken naar dans, luisteren naar de dj’s en zelf een dansje wagen en genieten van de catering. Bovendien zal er de mogelijkheid zijn om deel te nemen aan de workshop “Citybeats” van de Popschool Harderwijk. Ook aan de kleintjes wordt gedacht, er komt een groot springkussen en er kan worden geschminkt. Er is dus voor elk wat wils en meer. Kortom; het CCNV wordt het toneel van een kleurrijke uitbarsting van talent. De eerste editie vindt plaats op vrijdag 15 maart 2019, tussen 15.00 en 21.00 uur op het CCNV. Toegang is gratis.