Nieuw ‘INA’ kleuterplein voor SBAO De Springplank Harderwijk

Al jarenlang was het een doorn in het oog van de kinderen en de kinderjuffen; het kleuterplein van de Springplank.

Graag wilden ze een complete renovatie van het plein zodat de kinderen meer uitgedaagd worden in hun spel. (konden gaan genieten en nog meer spelen op het kleuterplein.) Nu is het eindelijk  zo ver, er is een nieuw kleuterplein gerealiseerd. Maandag 6 juli jl., was de opening van dit plein in aanwezigheid van de kleuters, het schoolteam, leden van JCI NWV en sponsoren.  Gerealiseerd door De Springplank zelf in samenwerking met Sight Landscaping en JCI Noord-West Veluwe.

JCI NWV

JCI NWV (voorheen juniorkamer) is een jonge club ondernemende mensen die zich elk jaar inzet voor een maatschappelijk doel en graag mensen met elkaar in beweging brengt. Sight Landscaping heeft het project ontworpen en uitgevoerd. Daarnaast waren nog een aantal partijen bereid om materialen te sponsoren zodat het volledige plan gerealiseerd kon worden. Oa. Boomkwekerij Van den Berk, Grift Grondwerken, Mammoet Hekwerk, Kijlstra, Buiter en Cultuurtechniek Van Dorresteijn.

In 2014 is er een doe-dag geweest waarbij de leden van JCI NWV zich samen met het team van school zich in het zweet hebben gewerkt om het plein volledig leeg te halen en in het voorjaar heeft JCI NWV samen met de school een Fancy Fair georganiseerd. Het opgebrachte geld hierbij is ten goede gekomen aan een complete renovatie van het plein met nieuwe uitdagende speeltoestellen.  Ook is er een deel van de opbrengst van de JCI collegetour overhandigd aan school.

Ina plein

Het schoolteam heeft op de openingsdag het plein omgetoverd tot het 'Ina plein', Ina was een sportleerkracht op school en heeft de eerste plannen gemaakt om het plein aan te pakken, maar is helaas in de zomer van 2014 overleden.
Al jarenlang was het een doorn in het oog van de kinderen en de kinderjuffen; het kleuterplein van de Springplank. Graag wilden ze een complete renovatie van het plein zodat de kinderen meer uitgedaagd worden in hun spel.
 
Op 12 november 2015 volgt de vierde editie van de JCI collegetour, voor meer informatie hierover kijk op de website www.college-tour.nl en we zien u graag in het Dolfinarium van Harderwijk!