Nieuw in Harderwijk: Winterstad Informatiepunt! Raad het aantal pepernoten en win!

Op een strategische plek (bij de uitgang van de Houtwal garage)
hebben Stichting Harderwijk Winterstad en Stichting Verhaal van de Stad een speciaal Winterstad Informatiepunt ingericht. Deze wordt vrijdagavond 4 december in gebruik genomen.

Harderwijk Winterstad is de overkoepelende naam voor vele evenementen en activiteiten die in de wintermaanden in de binnenstad worden gehouden.

De ijsbaan en de glijbaan, ’t Pietenhuis, de intocht en de uittocht van Sinterklaas, het Kerst Theater Diner, de Nieuwjaarsduik, het Donkere Dagen Festival, enzovoorts 

Winterstad Harderwijk

Programma

Er gebeurt veel in de mooie binnenstad van Harderwijk en om dat allemaal goed over de bühne te kunnen brengen is er een Informatiepunt ingericht. Iedereen kan hier binnenlopen en vragen wat er allemaal te doen is in de maanden december en januari. Verder is hier de Winterstadkrant met het volledige programma verkrijgbaar, de Harderwijk Winterpas met ruim 30 kortingsbonnen, tien-rittenpassen voor de schaatsbaan en glijpassen voor de glijbaan die vanaf 18 december in het Hortuspark staat.
 

Cadeautje


Kinderen (tot twaalf jaar) kunnen raden hoeveel pepernoten er in de fietsmand zitten en maken daarmee kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door Intertoys, Bruna, Dumpstijl, Harderwijk op IJs en Ziezo  en op de geweldige hoofdprijs: vrijkaarten voor het hele gezin (max zes) voor het Dolfinarium. De hoofdprijs is voor diegene die het dichtst bij het juiste antwoord zit. De overige prijzen worden verloot onder alle deelnemers! Bovendien krijgt ieder kind dat meedoet gratis een zak pepernoten, beschikbaar gesteld door Van Delft

Welkom

De openingstijden hangen op de deur van het Informatiepunt (met name op de zaterdagen en tijdens (extra) koopavonden) en zijn terug te vinden op www.harderwijkwinterstad.nl.

Winterstad Harderwijk informatie winkel
Foto: Laura van der Linde