Nieuw in Harderwijk! Filmidee verzorgt je digitale beeldbank

Pas gestart en nu al verslaafd. Verslaafd aan bewegende beelden, verslaafd aan de juiste sfeer neerzetten, welke muziek onder welk fragment.

Marissa Meulstee-Kok kan niet meer gewoon een reclame- of promotiefilmpje gadeslaan zonder daar een idee bij te hebben of de juiste inspiratie uit te halen.
 
Je kent het vast wel; leuke momenten op een feestje vastleggen, de eerste verjaardag van de kinderen, de 50ste verjaardag van papa of het 40-jarig huwelijk van opa en oma. Een mooi moment op een gewone dag, spelende kinderen in de tuin die net iets grappigs uithalen of juist die mooie zomeravond op het strand. Allemaal momenten waar je of je fotocamera even voor pakt, je smartphone uit je tas grist of met de camcorder de bewegende beelden maakt. Deze beelden blijven veelal op de computer staan.

Dit is nou juist wat Marissa zonde vindt! Haar missie is dan ook om deze beelden van de computer los te krijgen en biedt ze de mogelijkheid om een pakkende film of clip te monteren. Of wat dacht je van de welbekende oude doos op zolder of in de kast met oude foto’s? Ook deze kunnen verwerkt worden in de film of clip. Om die reden heeft ze onlangs Filmidee opgezet, ze wil voor een leuk budget het voor iedereen mogelijk maken om deze beelden niet verloren te laten gaan.
 
Marissa filmt en monteert het materiaal met de juiste muziek en desgewenst is het gebruiken van reeds bestaand materiaal uiteraard ook mogelijk. Haar laatste opdracht is een lipdub voor een aanstaand huwelijk waarin vrienden een ode brengen aan het bruidspaar op hun favoriete nummer. Deze (hilarische) videoclip, die in de avond afgespeeld wordt voor het bruidspaar en gasten, is een fantastisch en tevens persoonlijk cadeau om te geven.

Daarnaast is Marissa bezig met het monteren van een promotieclip voor een bedrijf die boten verhuren. Filmidee is er dus niet alleen voor de persoonlijke beeldbank, ook bedrijven kunnen Marissa inzetten. Als haar grote liefde voor muziek en beelden van films en foto’s maar samen komen.


Filmidee Harderwijk Marissa Meulstee