Nieuw aanbod Waterfront in verkoop

Donderdag 24 november zijn de 15 herenhuizen van het deelplan de Watersportboulevard (fase 2) in verkoop gegaan. Onder grote belangstelling werd het nieuwe aanbod ontvangen.

Opvallend doelgericht en met duidelijke woningvoorkeuren kwamen de belangstellenden op bezoek.  

Nu Waterfront steeds meer vorm krijgt kan er inmiddels gerefereerd worden aan wat reeds in aanbouw óf gerealiseerd is. De bouw van fase 1, de eerste 28 woningen, vordert zo vlot dat het een goed beeld geeft van de uitstraling van fase 2.  

De inschrijvingstermijn sluit op 8 december aanstaande.

Belangstellenden kunnen het inschrijfformulier downloaden via www.woneninwaterfront.nl en inleveren bij Brandt Makelaars aan de Verkeersweg 5 in Harderwijk. De gemeente Harderwijk wijst vervolgens de woningen toe. 

Kenmerkend voor Wonen in Waterfront, en ook voor dit nieuwe aanbod, is het gevarieerde gevelbeeld. Van dertien in een dozijn is geen sprake; Unieke woningen op een blijvend unieke locatie aan het water. Oer Hollandse architectuur in een nieuwe jas die Harderwijk weer de uitstraling geeft van een Zuiderzeestad. 

Over de gebiedsontwikkeling Waterfront Waterfront is een groots meerjarenplan van stedelijke herontwikkeling in de Gemeente Harderwijk. Dit project zorgt ervoor dat Harderwijk weer echt aan het water komt te liggen met een strand, een boulevard en mooie wooneilanden. Ook de vernieuwing van het bedrijventerrein Lorentz, de verplaatsing van de jachthaven de Knar en de aanleg van nieuwe natuurgebieden maken deel uit van Waterfront Harderwijk. 

Over VOF Waterfront Harderwijk Wonen in Waterfront is een samenwerking tussen de TBI bedrijven Synchroon en Koopmans (Vof Waterfront Harderwijk), Boskalis en de Gemeente Harderwijk. www.synchroon.nl / www.koopmans.nl / www.boskalis.com / www.waterfrontharderwijk.nl, www.harderwijk.nl 

Over TBI TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Het zijn allen ondernemingen die beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra met een gezamenlijke omzet in 2015 van € 1.557 miljoen.  www.tbi.nl

Wonen in Waterfront Harderwijk