Nicky’s Inn Beach Volleybal 2016 gaat voor 15e editie op strandeiland in Harderwijk

Het befaamde beachvolleybal event van Nicky’s Inn, zal op 21 augustus zijn 15e editie kennen. 

 In samenwerking met Walhalla zal het strandeiland van Harderwijk omgeturnd worden tot een Beach Volleybal arena met acht velden.

Wat ooit begon op strandhorst met acht teams, is uitgegroeid tot een sport evenement met  meer dan 30 deelnemende teams bij de laatste editie. Horeca, bedrijven en vriendenteams doen al jaren met plezier mee. De laatste jaren wordt het toernooi  op strandeiland  Harderwijk gehouden en die unieke locatie heeft het evenement een boost gegeven.

Zon, strand en sport

Organisator Nicky’s Inn zorgt in samenwerking met Walhalla voor de gezellige omlijsting van het toernooi. Met live muziek, lekkere drankjes en een heerlijk barbecue wordt  ook gezorgd voor de spelers van teams die niet voor de prijzen gaan en de toeschouwers die komen kijken. Kortom, een dag vermaak voor deelnemers en bezoekers.  

Inschrijven teams tot 17 augustus

Het toernooi wordt gehouden op zondag 21 augustus van 13.00 uur tot 17.30 uur. Ieder team is welkom . Niet alleen horecateams mogen meedoen, maar ook een vriendenteam of bedrijventeam. Er is wel een maximum aan deelnemende teams.  Wil je zeker zijn van deelname, dan is het zaak om je tijdig aan te melden. 

Voor inschrijving en informatie kun je een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 0341-420542

Beachvolleybal strandeiland 2016 Harderwijk