Netwerken en zakendoen tijdens de 1e Business Meeting Harderwijk op 8 november

Dinsdag 8 november 2016 vindt de eerste editie van Business Meeting Harderwijk plaats in de evenementenhal van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. 

Erik Kerssies, directeur van Bouw & Infra Park en Bas van der Wal, projectleider: ‘Al jaren faciliteren wij als locatie vele evenementen en beurzen.

En steeds vaker kregen we de vraag waarom we niet zelf een beurs organiseren. Daar hebben we goed over nagedacht om vervolgens de handschoen op te pakken. Business Meeting Harderwijk is het resultaat. Een beurs voor bedrijven uit de regio op onze locatie.’ 

Over Business Meeting Harderwijk

De Business Meeting Harderwijk vindt plaats op dinsdag 8 november van 10.00 tot 18.00 uur in de  evenementenhal van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. De beurs kenmerkt zich door de mix van zzp’ers en bedrijven uit het MKB. Ook is er een diversiteit aan branches vertegenwoordigd als exposant. 

Miranda van de Klomp, contactpersoon voor de Business Meeting Harderwijk: ‘De beurs is voor exposanten een compleet concept: tegen een aantrekkelijk tarief kun je jouw bedrijf in één dag presenteren. Bovendien komen er alleen zakelijke bezoekers, zodat je optimaal rendement kunt halen uit je beursdeelname.’ 

Over Bouw & Infra Park

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op de bedrijvencampus zijn 17 organisaties gevestigd, allen gelieerd aan de bouw-, infra-, en/of opleidingsbranche. In het congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

Bouw en Infrapark Business Meeting Harderwijk