Nashville TV en Schlager TV nu ook op de kabel van CAI Harderwijk

HARDERWIJK --- Sinds deze week zijn ook de televisiezenders Nashville TV en Schlager TV te zien bij CAI Harderwijk. Beide zenders zijn toegevoegd aan het CAI-basispakket.

Nashville TV is te ontvangen op digitaal CAI-kanaal 104 en Schlager TV wordt uigezonden op digitaal CAI-kanaal 105.

CAI Harderwijk is een van de eerste lokale kabelbedrijven die beide televisiezenders deze week heeft opgenomen in het basispakket.

De zenders zijn een initiatief van de Muziekkiosk van de Nederlandse mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch en bestaat op dit moment uit hun drie muziekzenders: TV Oranje, Schlager TV en het nieuwe Nashville TV. Met de Muziekkiosk richten zij zich in eerste instantie op Nederland, maar de zenders komen ook beschikbaar voor de buitenlandse markt. Het voornemen bestaat om de Muziekkiosk binnen afzienbare tijd uit te breiden met andere muziekstijlen.
nashville tv cai harderwijk muziekzender
Nashville TV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord, met non-stop de nieuwste countryclips. TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse verzoekparade, shownieuws en een muziekagenda. Op Schlager TV worden 24 uur per dag videoclips en andere beelden met Volksmusik uitgezonden, vrij van reclameblokken.
schlager tv nederlandse muziek zender cai harderwijk
Meer informatie: www.caiharderwijk.nl

CAI Harderwijk

Adresgegevens

Julianalaan 43
3843 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-410666

Openingstijden

Ma 8.00 - 12.00 uur
Di 8.00 - 12.00 uur
Wo 8.00 - 12.00 uur
Do 8.00 - 12.00 uur
Vr Gesloten
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info