Na 10 jaar Lady Style sluiten Sander en Alie Pelstra dit hoofdstuk af

Door Lex Schuijl - Sander en Alie stoppen! Ze gaan, nu hun gezondheid dit nog toelaat, van een welverdiende rust genieten.

Natuurlijk gingen er al enige tijd geruchten, want Sander had inmiddels de 68 jarige leeftijd bereikt. Lady Style is door het tweetal tot een mooi bedrijf met een heel grote klantenkring uitgegroeid.

Niet alleen uit Harderwijk, maar uit het hele land hebben klanten hun Damesmodewinkel weten te vinden. De collectie is uniek te noemen, want de merken vind je nergens anders in Harderwijk terug.
 
Opvolging
Gelukkig hebben ze een opvolgster gevonden en vanaf dat moment is Nelly de Wendt al veel in de winkel te vinden waar zij vanaf 1 mei met Lady Style verder gaat waar Sander en Alie zijn opgehouden.

De naam blijft, evenals de collectie die gevoerd werd, behouden. Natuurlijk geeft De Wendt er haar eigen touche aan. Ook het beleid en inrichting worden niet veranderd om de trouwe klanten er zich weer als vanouds thuis blijven voelen.

Tot 1 mei geeft Lady Style haar klanten een verrassing en krijgt men een korting van 20 procent op de gehele collectie. 

Op 1 mei wordt de zaak tijdelijk gesloten en 2 mei neemt Nelly op een feestelijke wijze de scepter over. Op haar verzoek blijven Sander en Alie nog op de achtergrond aanwezig bij de in- en verkoop en zijn nog regelmatig in de zaak aanwezig. Sander en Alie nemen met een goed gevoel afscheid en danken hun klanten voor hun kooplust, gezelligheid en vriendschap.

Sander en Alie Pelstra en Nelly de Wendt Lalystyle Harderwijk