Na 10.000 bakjes koffie bij Kok Tankstations gaat de bekende wegenwachter Cees Roelofsen met pensioen

Na 40 dienstjaren bij de ANWB als wegenwacht te hebben gewerkt, gaat Cees Roelofsen vanaf 1 september genieten van zijn pensioen. 

Cees Roelofsen was vaste klant bij Kok Tankstations aan de hoofdweg 4 in Harderwijk



Waarvan 34 jaar onder het merk Esso en de laatste 6 jaar onder het merk BP. Iedere dag kwam Cees een bakkie koffie halen en tankte hij zijn auto vol. Het motto van de ANWB is immers: altijd op pad met een volgetankte auto. Hij heeft maar liefst 10.000 bakjes koffie gedronken en 2,4 miljoen kilometer gereden. In totaal heeft hij ruim 200.000 liter brandstof getankt.

De leukste anekdote die Cees eeuwig bij blijft dateert eind jaren 80. ‘Hij was ’s nachts op route toen hij een melding kreeg dat er een auto met pech stond langs de snelweg. Twee duistere figuren stonden met pech langs de kant. Zij stonden erop dat Cees hen direct zou helpen. Cees lichtte toe dat zij eerst lid moesten worden van de ANWB voordat hij hen kon helpen. De mannen waren dit geenszins van plan en sommeerde Cees op agressieve toon hen van dienst te zijn en te helpen. Cees heeft met zijn ervaring het volgende gedaan.

Hij vertelde de mannen dat de auto naar het eerst volgende tankstation gesleept moest worden. Hij deed de sleepkabel aan zijn auto en deed dit zogenaamd ook bij de auto met pech. Tegen de mannen zei hij dat ze in hun auto moesten gaan zitten, want hij wilde gaan rijden. De mannen gingen zitten en Cees startte zijn auto. Hij zag dat de kust veilig was en reed ongelofelijk snel weg. De mannen bleven langs de kant van de weg staan en waren stomverbaasd.’ Namens het hele team van Kok wensen wij Cees en zijn vrouw Carla een gezellige tijd toe. 

Cees Roelofsen met pensioen harderwijk

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230000

Meer info