Muzikanten kunnen weer op Open Podium spelen!

Goed nieuws! Alle muzikanten die de afgelopen maanden niet hebben kunnen spelen en die staan te trappelen om het podium te betreden kunnen weer terecht op het podium in de Huiskamer van Het Oude Stadhuis.
 

Met de versoepeling in de Corona maatregelen per 1 juli kan het Open Podium weer georganiseerd worden. Muzikanten die graag willen spelen zijn vanaf 3 juli iedere vrijdagavond van harte welkom!

Vanaf 20.00 uur staan zangmicrofoons, versterkers en een piano klaar. Plug in met je (bas) gitaar of saxofoon, betreed het podium met je dwarsfluit of conga en laat horen wat je kan.
 
In maart organiseerde Cultuurkust voor de eerste keer een Open Podium. Helaas moesten in verband met de Corona crisis alle activiteiten geannuleerd worden en werd het gebouw gesloten. Nu er versoepelingen zijn kan gelukkig weer meer. Wel blijft de 1,5 meter regel en het corona protocol gelden. Er kunnen minder mensen naar binnen, er wordt bij binnenkomst naar de gezondheid gevraagd en bezoekers dienen gebruik te maken van de aanwezige desinfecterende middelen. Voor de muzikanten geldt; neem je eigen instrument mee. Microfoons, versterkers etc. worden regelmatig tussendoor schoongemaakt. Op het podium mogen max 3 personen staan.
 
Open Podium
Cultuurkust – Huiskamer
Het Oude Stadhuis, Markt 1, Harderwijk
Iedere vrijdag vanaf 20.00 uur
 
Wil je op het Open Podium staan? 
Bel 0341-745405 of mail bart.eleveld@cultuurkust.nl.
 
Zomerprogrammering
Voor Cultuurkust betekent dit de start van de zomerprogrammering. Veel cursisten hebben de afgelopen maanden lessen van cursussen moeten missen en willen graag weer creatief aan de slag. Om aan die behoefte te voldoen wordt binnenkort via de website www.cultuurkust.nl de zomerprogrammering bekend gemaakt.
 
Ook het nieuwe cursusaanbod, dat in september start, staat binnenkort online. Houd www.cultuurkust.nl/cursussen in de gaten en schrijf je in!
 
 

Cultuurkust

Adresgegevens

Klooster 4
3841 EN Harderwijk

Telefoon

T. 0341-721021

Meer info