Muziekvereniging Stedelijke Harmonie zoekt vrijwilligers

Het bestuur van de Stedelijke-Harmonie is op zoek naar vrijwilligers voor haar gebouw zoals beheerders, interieurverzorgers, klusjesmensen, schoonmakers, schilders, stoffeerders, loodgieters, metselaars, timmerlieden maar ook mensen die koffie/thee willen schenken bij gelegenheden zowel overdag als in de avonduren en de weekenden.

Het gebouw wordt verhuurd aan muziek gerelateerde organisaties zoals aan muziekdocenten, samenspeelgroepen, koren, gym club voor senioren en twirlers  Door herinrichting van een deel van het gebouw kunnen docenten ook in de toekomst repetitieruimtes huren voor muzieklessen.

Aanmelden kan door het sturen van een berichtje naar info@stedelijke-harmonie.nl met vermelding van uw motivatie en persoonsgegevens. Zie de website: www.stedelijke-harmonie.nl voor meer informatie en repetitietijden.
 
Meespelen?

Muzikanten zijn meer dan welkom om het concertorkest te komen versterken. Ook zijn er mogelijkheden om een instrumenten te leren bespelen door onze contacten met Cultuurkust, zowel voor volwassenen als kinderen. De vereniging start binnenkort met een samenspeelgroep en neemt actief deel aan tal van muziekactiviteiten voor scholen.