Muziekmaken voor Laatbloeiers

Popschool Harderwijk start binnenkort weer met de groepslessen, speciaal voor volwassenen. Onder de noemer 'Laatbloeiers' zullen lessen voor beginners in zang, gitaar, drums en keyboard/piano na de meivakantie van start gaan.

Muziekles niet alleen voor kinderen. De ervaring leert dat volwassenen niet altijd weten dat ook zij op de Popschool terecht kunnen.

En als ze het wel weten, dan is de drempel om privéles te nemen soms te groot. In dat geval zijn groepslessen vaak een beter alternatief. Het is gezellig, informeel en ongedwongen. In no time spelen of zingen de deelnemers hun favoriete nummers mee. Daarna kunnen ze beslissen of ze in een groep door willen gaan, of dat ze individueel verder willen lessen.

De cursus wordt gegeven voor zang, gitaar, toetsen en drums. De lessen gaan van start vanaf 6 aanmeldingen en bestaan uit 8 lessen van 1 uur. De kosten zijn eenmalig € 58.-.

Inschrijven of informatie aanvragen kan via de site van de Popschool: http://www.popschoolharderwijk.nl/lesaanbod/aanmelden-groepsles