Musical Masterclass van Tony Neef in Harderwijk

Musicalster en stemacteur Tony Neef geeft op vrijdagavond 11 september in Harderwijk een exclusieve musical masterclass, als onderdeel van de Week van de Amateurkunst. 

Iedereen die houdt van zingen, musical en performen mag deelnemen

De deelnemers bereiden een nummer voor en leveren de bladmuziek aan. Tony Neef zal met de deelnemers werken aan de interpretatie en overdracht. De avond kost € 20,00 per deelnemer en er is beperkt plaats. Opgeven kan via www.cultuurkust.nl
 
Tony Neef werd in 1996 bekend dankzij zijn hoofdrol in de musical Miss Saigon, daarnaast speelde hij in Les Miserables, Annie, Saturday Night Fever, The Sound of Music en de musical Sonneveld. Vanaf 2016 zal hij te zien zijn als de kandelaar Lumière in de Disney musical Beauty and the Beast. Dat Tony Neef nu speciaal naar Harderwijk komt is te danken aan een samenwerking met Shows and Events, een theaterproductie bedrijf uit Harderwijk.
 
De hele Week van de Amateurkunst (WAK) vindt plaats tussen 8 en 13 september. Mensen die houden van theater, literatuur, zang en fotografie kunnen hun hart ophalen. Dit jaar werkt Cultuurkust namelijk ook samen met het Stadsmuseum, de Open Monumentendag en Drukkerij Wedding. Daar wordt op donderdag 10 september het nieuw literair platform Heel Nederland Schrijft gepresenteerd.
 
Ook voor de kinderen is er op woensdagmiddag 9 september genoeg te doen op de kunstkermis, met muziek, musical, theater en kunst. Wilt u meer weten over het programma van de WAK?

Ga naar: www.cultuurkust.nl