Multicopy Harderwijk en FR Studio gaan samen in splinternieuw bedrijfspand op Lorentz

Multicopy Harderwijk wil jou maximaal ondersteunen bij het bereiken van je communicatiedoelen. Dat doen ze voornamelijk met het ontwerpen, bedrukken en leveren van zeer uiteenlopende communicatieproducten. Om de dienstverlening en het productaanbod nog verder te verbeteren bundelen zij voortaan hun passie, kennis en ervaring met die van FR Studio. 

Samen geven ze zo een brede invulling aan datgene wat ze graag voor jou willen zijn: jouw lokale communicatiepartner

FR Studio
FR Studio is een bekend no nonsens reclamebureau in Harderwijk dat de creatieve invulling verzorgt van de offline en online communicatie van haar klanten. Dit doen zij al sinds 1987. Sinds 2019 heeft FR Studio zich ook gespecialiseerd in productfotografie, in het bijzonder in 360 graden en in 3D. “We verstaan ons vak, begrijpen de wensen van onze klanten en doen wat van ons wordt verwacht. Dat is wat jarenlange ervaring met je doet.”, aldus Martin Foppen, oprichter van FR Studio.

Vanaf medio maart op een nieuw adres
Door de samenwerking met FR Studio brengen ze productie, creatie én fotografie letterlijk onder één dak. Met hun bredere dienstenpakket en productassortiment zijn ze nog meer dan voorheen een one-stop-shop voor al jouw communicatiewensen. Op dit moment nog vanuit de Lorentzstraat 39, maar vanaf medio maart betrekken ze hun gloednieuwe en prachtige bedrijfspand op industrieterrein Lorentz. 

Gewijzigde openingstijden
Door de samenwerking wordt het team van Multicopy Harderwijk voortaan versterkt door Martin Foppen en Tom van den Berg van FR Studio. Zij vervangen daarmee ook Bertrik Smit die het team heeft verlaten. Daarnaast is er ook een verandering in onze openingstijden. Voortaan zijn ze geopend van 9.00 tot 17.00 uur. 

Wil je meer weten over de nieuwe mogelijkheden met betrekking tot creatie, fotografie en online communicatie of wil je eens met hen sparren om jouw doelstellingen voor 2023 te behalen dan kun je contact met hen opnemen via tel. 0341 419 086 of mailen naar [email protected]
 

Multicopy Harderwijk

Adresgegevens

Morsestraat 2
3846 CW Bedrijventerrein Lorentz

Telefoon

T. 0341-419086

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.00 uur
Di 9.00 - 17.00 uur
Wo 9.00 - 17.00 uur
Do 9.00 - 17.00 uur
Vr 9.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info