Mooie uitdaging voor nieuwe voorzitter Beursvloer Harderwijk

Erik Kerssies (Bouw & Infra Park) is de nieuwe voorzitter van de Beursvloer Harderwijk. Hij heeft het stokje overgenomen van Teuno Blankesteijn (Perspectief Groep), die de functie na een periode van vier jaar neerlegde.

Onder Teuno Blankesteijns leiding werden in Harderwijk twee succesvolle Beursvloeren georganiseerd. Daarnaast zijn er vervolgstappen gemaakt voor het beter matchen van maatschappelijke partijen met het lokale bedrijfsleven. Die stappen zijn concreet geworden door het inbrengen van de Beursvloer tijdens bijeenkomsten van de Bedrijvenkring Harderwijk.

Mooie uitdaging
Erik Kerssies heeft, samen met het Team Beursvloer, een mooie uitdagingen voor de boeg. Hij zal zich inzetten voor de realisatie van de Beursvloer Harderwijk en de daaraan voorafgaande online workshop. Vanzelfsprekend wordt die uitdaging vergroot door de huidige maatregelen rondom het coronavirus. De Beursvloer beoogt immers dat deelnemers waardevolle contacten leggen voor hun initiatief, stichting, verenging en organisatie, en daarmee de kans op een interessante samenwerking vergroten.
 
Joost Fraanje, voorzitter Harderwijkse Uitdaging en directeur Broekhuis Volvo en Ford, is verheugd over de komst van Kerssies. “De ontwikkeling van de Harderwijkse Uitdaging is in een versnelling gekomen en zit in een belangrijke fase", zegt hij. "Dan is het fijn om ervaren en betrokken mensen in je organisatie te hebben. Erik brengt veel expertise en een groot netwerk met zich mee. Zowel regionaal als nationaal en binnen het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.”
 
Matchevenement
De Beursvloer Harderwijk is hét matchevenement van Harderwijk waar bedrijven worden verbonden met maatschappelijke organisaties. Het evenement brengt vraag en aanbod bij elkaar en handelt in menskracht, materialen, kennis en kunde. Het Team Beursvloer is een mooie mix van mensen die werkzaam zijn in het maatschappelijk veld en het bedrijfsleven.
 
Manager Esther Rozeboom en het bestuur van de Harderwijkse Uitdaging zijn Teuno Blankesteijn zeer dankbaar voor zijn waardevolle inzet.
 

Harderwijkse Uitdaging

Adresgegevens

Postbus 446
3840 AK Harderwijk

Telefoon

T. 06-22400955

Meer info