Moederdag 14 mei bij Kok Experience en Kok CinemaxX

Op Moederdag organiseren ze in Harderwijk een Moederdagproeverij en in Lelystad is het restaurant geopend vanaf 11.00 uur.

Restaurant Harderwijk

Op Moederdag organiseren ze in Harderwijk een Moederdagproeverij. De Moederdagproeverij bestaat uit onder andere:
  • Sweet Paradise met heerlijke zoete lekkernijen
  • Overheerlijke vers belegde broodjes
  • Verschillende broodsoorten met bijpassende smeersels
  • Huisgemaakte soep
  • Proeverij van carpaccio
  • Grill Specials
  • Mini hamburgers
  • Etagère met diverse gerookte vissoorten zoals zalm, forel en makreel
  • Burrata
  • Bijpassende garnituren zoals steakhouse patat en zoete aardappelpatat
  • Grand dessert
Voor de kinderen is er patat, mini snacks, poffertjes en pannenkoeken. De kinderen kunnen tijdens de Moederdagproeverij spelen in het speelparadijs, disco dansen met Koko & Kiki, geschminkt worden en deelnemen aan de activiteiten.

De inloop is vanaf 10:45 uur. De Moederdagproeverij start om 11:00 uur en zal tot 13:30 uur duren.

De chefs houden graag rekening met bepaalde diëten en allergieën (graag aangeven bij de reservering). Ben je vegetarisch? Graag ook aangeven bij de reservering. Alle drankjes worden berekend op nacalculatie.
  • Moederdagproeverij volwassenen €45,- per persoon.
  • Moederdagproeverij kinderen €25,- per kind vanaf 2 jaar tot en met 12 jaar inclusief entree voor het speelparadijs.
De Moederdagproeverij is anders dan de Moederdagbrunch die ze afgelopen jaren organiseerden. De Moederdagproeverij wordt aan tafel geserveerd. Bij de Moederdagproeverij is geen lopend buffet en alle drankjes worden berekend op nacalculatie. 

Annuleren kan tot twee weken van tevoren kosteloos. Bij een annulering korter dan twee weken, wordt 50% in rekening gebracht. Bij niet aanwezig zijn, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Reserveren?
Mail voor vestiging Harderwijk naar: [email protected]. Je kan niet telefonisch reserveren. 

Diner Harderwijk
Vanaf 15.00 uur is het mogelijk a la carte te komen dineren. Maak hier je restaurantreservering? Klik hier!

Restaurant Mr Lely Lelystad

Het restaurant is geopend vanaf 11.00 uur. Overdag kun je gezellig komen voor een borrel, lunch, high tea, high wine, high beer en high gin. In de avond kun je gezellig komen dineren. Maak hier je restaurantreservering? Klik hier!

Het speelparadijs is op Moederdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kom je genieten van een diner in het restaurant? Dan mogen de kinderen vanaf 17.00 uur spelen in het speelparadijs tot jullie weer naar huis gaan voor €2,- per kind. Meer informatie over het speelparadijs? Klik hier!

Escape room De Haven en The Oscar in Harderwijk en escape room Zuiderzeewerken, Het Biercafé, Kok Tankstations en Kok CinemaxX zijn geopend vanaf 10.15 uur. Onze lasergame en virtual reality (VR) arena is geopend van 10.00 uur. Klik hier om de activiteiten te boeken: Klik hier! 

Bioscoop Kok CinemaxX is geopend. Ze draaien de hele dag films. De tijden hangen af van het filmprogramma. Het filmprogramma wordt een week van tevoren bekend gemaakt. Meer informatie over de bioscoop? Klik hier!

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230000

Meer info