Modderdag 2023 in Harderwijk

Hou woensdagmiddag 21 juni vrij in je agenda, want modderdag 2023 is een feit! Het draaiboek ligt klaar en de voorbereidingen zijn al maanden in volle gang. Ze gaan er met elkaar weer een onvergetelijk en kleurrijk feest van maken.

Alle fans t/m 12 jaar, onder begeleiding van een ouder, zijn van harte welkom op het super origineel ingerichte terrein

De klassiekers worden weer met heel veel zorg en passie geïnstalleerd want plezier en veiligheid gaan hand in hand.

Een reuzen modderbad, modder touwtrekken, modderglijbaan, modderheksensoep maken, modder- en stoepkrijt schilderij maken en nog veel meer!

De toegangsprijs bedraagt €2.00 ( incl. consumptiebonnetje) en ze vragen jullie superlief dit met gepast geld te betalen:). Het is sowieso handig om kleingeld mee te nemen zodat jullie kunnen genieten van de lekkernijen die er speciaal voor jullie zijn, want pinnen duurt toch altijd wat langer.

De Rietmeen staat deze middag natuurlijk helemaal in het teken van dit unieke kinderfeest dus het 'gewone spelen' met skelters en zo is een 'no go'! Ook zijn er de bekende modder-regels om het samen veilig & leuk te houden. Wanneer er onverhoopt toch een pleistertje geplakt moet worden, kunnen ze terugvallen op de superhelden van de E.H.B.O.

Trek niet jullie ´beste kloffie´ aan want je gaat absoluut niet schoon naar huis na deze modderactiviteiten. Kom alsjeblieft op de fiets of met de ´benewagen´ want de parkeerruimte is zeer beperkt.

De toegang is vanaf 13.30 uur en van 14.00-16.00 is het feesten geblazen. Dus vertel het ook jullie vriendjes & vriendinnetjes in de buurt en op school, zodat iedereen kan genieten van dit unieke spektakel! Jippie, ze verheugen ons zo enorm op jullie komst........Zo leuk!! 

Modderfeest de Rietmeen 2022 HZ