Miss Aaltje, Evelienke Dijkstra, is helemaal klaar voor de aaltjesdagen Harderwijk

Evelienke is helemaal klaar voor de aaltjesdagen. Dit jaar zal zij weer de rol van Miss Aaltje invullen op het grootste festival van de Veluwe in Harderwijk in het weekend van 10 t/m 12 juni. 

In dat weekend zal ze proberen zo goed mogelijk het festival op de kaart te zetten en ze nodigt iedereen uit om te komen. 

Op de vrijdag avond zal zij samen met voorzitter Henk Vermeer officieel de aaltjesdagen openen om 19:00 uur op het foodtruckfestival. Miss Aaltje nodigt alle Harderwijkers graag uit hier bij aanwezig te zijn. Op de zaterdag zal zij verschillende prijzen uitreiken en ook namens stichting aaltjesdagen een krans leggen bij het monument van de vergeten vissers. Ook zal zij door de stad lopen en mensen voorzien van informatie en achtergrond over de aaltjesdagen. Daarbij is er altijd een mogelijkheid tot een foto of een gezellig praatje.
 
Dit jaar zijn er ook speciale kookboeken beschikbaar die Evelienke samen met Miss Gelderland zal aanbieden voor verkoop. Hiervan gaat een deel van de opbrengst naar de stichting zodat er volgend jaar nog een mooier evenement kan worden georganiseerd.
 
Miss Aaltje zal op een aantal evenementen zijn in de stad. Zo zal ze aanwezig zijn bij het Nederlands kampioenschap Freestyle kanoën op vlakwater bij het strandeiland. Ook gaat ze een balletje trappen bij de Dutch Streetcup, een voetbalcompetitie voor mensen uit de maatschappelijk opvang. Daarnaast zal ze aanwezig zijn bij de botters en de palingrokerijen in het kader van de Visserijdagen die in hetzelfde weekend worden gehouden in de haven van Harderwijk.
 
Evelienke hoop nu een nog betere invulling aan Miss Aaltje te kunnen geven. “Het is nu het derde jaar dat er een Miss Aaltje is en het tweede jaar dat ik deze rol mag invullen. Ik ben super trots dat ik dat nog steeds mag zijn”. Zo is zij in Harderwijk inmiddels al een bekende verschijning en voor bedrijven een graag geziene gast voor promotie en samenwerking met de aaltjesdagen. “Dit jaar zal ik op nog meer plekken zijn in de stad en wil ik meer met de bezoekers in gesprek komen, ik heb er zin in!”  aldus Evelienke. 

Miss Aaltje 2016 Evelienke

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Grote Marktstraat 9
3841 AH Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info