Lions Midzomerrally 2017

Bij de Midzomerrally 2017 ligt het accent op een mooie route, de ontspanning en de gezellige dag met daarnaast een puzzel- en rally element.

Iedereen met een cabrio, een klassieker (25 jaar of ouder) of een andere exclusieve auto kan meerijden. 

De start is bij het stijlvolle Hotel Restaurant De Zwarte Boer in Ermelo, lunch wordt genuttigd in de Orangerie van Landgoed de Schaffelaar in Barneveld en de finish is bij het prachtige Kasteel De Vanenburg in Putten. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 275,=  per equipe. Dit is inclusief voor 2 personen lunch in de Orangerie van  Landgoed de Schaffelaar in Barneveld en het diner op de finish locatie. 
 
Schrijf je nu in op www.midzomerrally.nl.   

HET GOEDE DOEL 

De opbrengst van de Midzomerrally 2017 is bestemd voor de Voedselbank Harderwijk en voor het Taalhuis Noordwest-Veluwe. 
 
De Voedselbank is een organisatie die mensen in een financiële noodsituatie een steuntje in de rug biedt en verspilling van voedsel wil tegengaan. Iedere week worden er een kleine 175 voedselpakketten gevuld met producten voor zo'n 280 volwassenen en 235 kinderen in Harderwijk, Ermelo en Putten. Voor het transport van gedoneerd voedsel heeft de voedselbank een nieuwe transportbus nodig. De opbrengst van de rally zal hiervoor worden aangewend.  

Laaggeletterdheid komt veel voor

Ook in de regio Noordwest-Veluwe is het een toenemend probleem. Het aantal in deze regio wordt geschat op 11.000. De vrijwilligers van het taalhuis  helpen mensen één op één of in een klein groepje om beter te leren lezen, schrijven, rekenen of met de computer te werken. 
 
We Serve - U helpt twee belangrijke lokale initiatieven door mee te doen!