MiBoBox, het brievenbusborrelpakketje voor uw medewerkers

“We hoorden van mensen om ons heen dat ze in deze tijd van thuiswerken en afstand houden het sociale, informele contact met hun collega’s erg missen. Geen vrijdagmiddagborrel of kantoorlunches meer”, zegt ondernemer Justin Cageling uit Harderwijk. 

Mibobox Harderwijk

Daarom bedacht hij, samen met compagnon Lex Krijnen uit Zeewolde, de MiBoBox. “Na onderzoek bleek dat veel bedrijven, werkgevers en werknemers daar ‘last’ van hebben. De onderlinge samenhang is moeilijk thuis vanachter de computer op te vangen”, aldus Krijnen.

De MiBoBox is een manier om werknemers een hart onder de riem te steken. “De middagborrelbox, een brievenbuspakketje met alles voor een gezellige middagborrel”, zo bedachten de twee jonge ondernemers. Of er nu met het hele kantoor via Skype wordt geborreld of gewoon lekker zelf gesnackt, het gaat om de blijk van waardering. “Dit brievenbuspakketje is de ideale manier om je werknemer te verrassen, maar ook om als bedrijf je dankbaarheid te tonen aan je team.”

De MiBoBox kent drie varianten. Een standaardbox met een standaard uitvoering en kaartje. “De tweede variant is een box waarbij het bedrijf een eigen ontwerp kan aanleveren”, aldus Cageling. Maar waar de twee ondernemers zelf nog het meest enthousiast over zijn, is de maatwerkbox. “Daarin is heel veel mogelijk. Bijvoorbeeld verschillende producten en themaboxen met eigen huisstijl. Bedrijven kunnen daarvoor met ons contact opnemen. Wij denken graag mee om een passende box te creëren.”

Meer (contact)informatie van deze twee jonge ondernemers is te vinden op www.mibobox.nl.

Mibobox middagborrelbox