"Met SUZ&ZO verzorg ik vol passie strategie én uitvoering voor vastgoedpartijen"

SUZ&ZO is het bedrijf van verkoopversneller Suzanne van Harten, ervaren specialist in vastgoedmarketing en persoonlijke verkoop en verhuur.

De markt trekt aan, het aantal projecten neemt toe. Hoe managet u uw projecten zonder direct extra medewerkers in dienst te hoeven nemen?

Schakel SUZ&ZO in! Ik ben uw flexibel inzetbare ervaren en professionele senior (interim) marketeer en verkoopmanager. Ook als uw project niet snel genoeg resultaat oplevert. Mijn werkwijze is onderscheidend en heel effectief. Voor alle vastgoedpartijen. U mist geen verkoopkans meer! 

Ik denk strategisch mee, adviseer én ben uitvoerend inzetbaar. Mijn precieze rol hangt af van uw project en van uw wensen. Ik manage de online en offline promotie en verzorg de sales. Ik ontwikkel strategie maar beheer ook projectwebsites, social media-platforms en andere uitingen. En ik organiseer projectevenementen. Ik stel een (online) marketing en/of salesplan op. Screen en optimaliseer bestaande verkoopprocessen. En ik houd controle over de leads. Desgewenst onderhoud ik zelf het contact met uw potentials. Het doel: snelle verkoop, tevreden kopers. 

Dus .... zijn er nog ontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, gemeenten, vastgoedpartijen die op zoek zijn naar een interim zeer ervaren verkoopmanager en/of specialist (online) marketing? Ik houd me aanbevolen.  Ik ben u graag van dienst!


Suzanne van Harten
 

 

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Engelserf 35
3843 BD Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info