Met korting onder de warme wol tijdens de koude dagen: ​15% korting op alle dekbedden!

Wat is het koud! Als we de weersverwachtingen mogen geloven kan het wel tot -10 graden worden. Dan ben je toch blij als je onder een warm dekbed de nacht door kunt brengen? Daarom hebben heeft beddenspecialist Den Herder deze week alle dekbedden in de aanbieding! Je bestelt gemakkelijk in de webshop van beddenspecialist Den Herder.

De bestelling kan bij u thuis gebracht worden of u kunt het komen afhalen! Maak gebruik van kortingscode: dekbed15

Click en collect
Je hebt het vast al wel vaker gehoord de afgelopen dagen. Vanaf komende dinsdag kunt u alles wat u in de webshop besteld afhalen bij de winkel. Daarvoor hebben we aan de achterkant van ons pand een mooi afhaalpunt gemaakt! Onze webshop staat vol met mooie artikelen. Je bestelt deze gemakkelijk en snel online en kan deze daarna bij ons afhaalpunt komen afhalen. Wij laten u van tevoren weten wanneer het klaar ligt. 

Slaapadvies aan huis
De afgelopen maanden heb je niet de mogelijkheid gehad om ergens een bed te bestellen. De levertijd van een bed is ongeveer 8 tot 12 weken. In verband met de lockdown, kunnen de winkels voorlopig ook nog niet open. Daarom komen we graag bij u langs! We kijken naar je huidige bed, je ligging en bespreken je wensen. Daarnaast hebben we van diverse merken kleurstalen bij ons.

Samen kijken we naar de mogelijkheden om voor jou /jullie het beste bed uit te zoeken, met het juiste matras. Omdat we nu niet goed kunnen proefliggen bieden we jullie extra Corona zekerheid! Zodra de winkel weer open mag en u slaapt niet lekker op het gekochte matras, dan bieden we je een kern ruiling aan. We vervangen dan het stevige matras voor een zachte of andersom. Zo zorgen we ervoor dat je toch lekker slaapt!

Beddenspecialist Den Herder Bedden Harderwijk

Adresgegevens

Deventerweg 7
3843 GA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-415363

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info