Meld je aan voor de Sportwijzer

Ben je tussen de zes en twaalf jaar oud? Meld je dan aan voor Sportwijzer! Vanaf woensdag 17 februari 13.00 uur kun je je opgeven voor een sport naar keuze via www.sportwijzerharderwijk.nl

Ben je tussen de zes en twaalf jaar oud? Meld je dan aan voor Sportwijzer!

Vanaf woensdag 17 februari 13.00 uur kun je je opgeven voor een sport naar keuze via www.sportwijzerharderwijk.nl

Binnenkort wordt op alle (speciale) basisscholen in Harderwijk en Hierden de flyer Sportwijzer uitgedeeld. Sportwijzer is een project om sporten te stimuleren voor de jeugd van groep 3 tot en met groep 8. Ook dit jaar kunnen de ouders meedoen met verschillende cursussen. Geef het goede voorbeeld en sport met uw kind. Tegen een kleine vergoeding kunnen kinderen (of ouders) tijdens 3 of 4 lessen kennismaken met een sport naar keuze. 

De sportwijzercursussen worden aangeboden vanaf 29 februari tot en met begin juli door zo’n 35 verschillende sportaanbieders.

Op woensdag 24 februari wordt Sportwijzer officieel geopend tijdens de Spetterende Sportmiddag in Sportcomplex de Sypel aan de Parkweg. Deze middag wordt georganiseerd door Harderwijk Actief. Je kunt je inschrijven via www.sportwijzerharderwijk.nl voor twee verschillende clinics tijdens de Sportmiddag. Meer informatie kunt u vinden op de website.