Meer dan 300 Harderwijkers zorgden voor een cultureel spektakel in alle wijken van de stad!

Struinen in de Tuinen 2019 vond afgelopen zondagmiddag 7 juli plaats in maar liefst 48 tuinen door heel Harderwijk. Tuindeuren werden platgelopen bij buren en stadsgenoten om te genieten van het uitgebreide programma met muziek, theater, cabaret en andersoortige podiumkunsten. 

Eerste editie Struinen in de Tuinen 2019: niet meer weg te denken uit de stad.

Meer dan 300 Harderwijkers hielpen deze dag mee om het tuinenfestival tot een succes te maken: het zachte weer, de gastvrijheid van de tuineigenaren en het enthousiasme van de bezoekers zorgden voor een gezellige eerste editie Struinen in de Tuinen!
 
Alle tuineigenaren, artiesten, organisatie én bezoekers hebben samen een prachtige editie neergezet. In alle deelnemende tuinen hing een fijne sfeer en iedere betrokkene heeft het naar zijn of haar zin gehad. Dat was door heel Harderwijk te voelen.
 
“Het was fantastisch om te zien hoe bezoekers van het festival met de programmakrant door heel Harderwijk aan het Struinen en genieten waren van het mooie weer, locaties en optredens.” - Ralf Leemeijer, coördinator tijdens Struinen in de Tuinen. 
 
Struinen in de Tuinen vond dit jaar in acht steden plaats. Ook in Amersfoort, Breda, Huissen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Woerden is er volop gestruind. Struinen in de Tuinen is het zomerse zusje van Gluren bij de Buren, dat afgelopen februari plaatsvond.