Medewerker Binnendienst Hypotheken (Parttime)

Ben jij de leuke spontane collega die we zoeken voor ons gezellige team in Harderwijk? De Hypotheker Harderwijk zoekt een doortastende medewerker binnendienst (commercieel assistent). 

Je krijgt hier de mogelijkheid om alles te leren of je kennis te verbreden over hypotheekverstrekkers & voorwaarden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, aan de telefoon en op kantoor en dus het visitekaartje voor ons bedrijf.

De klanten zijn heel divers, starters, doorstromers, zelfstandig ondernemers, elke klant is anders en heeft een eigen verhaal. Een interessante en dynamische doelgroep waarin je veel kunt bijdragen en leren.

Heb je affiniteit met hypotheekadvies, vind je het leuk om goede  service te verlenen en ben je handig met computersystemen, dan is dit je kans om bij een heel leuk advieskantoor in Harderwijk te werken.
 
JAZEKER
De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je huis. In 30 jaar tijd hebben we ruim 1 miljoen mensen geholpen met het grootste en leukste bezit in hun leven: hun (t)huis. De Hypotheker is volledig onafhankelijk: wij dienen uitsluitend de belangen van onze klanten. Op basis van de wensen en mogelijkheden van onze klant vergelijken we hypotheken van alle aanbieders. Net zo lang tot we de optimale hypotheek hebben gevonden, tegen de scherpste prijs. Onze dienstverlenging is altijd topkwaliteit. En we regelen alles.
 
FUNCTIEPROFIEL:
Hier is geen dag saai! Er gebeurt van alles en jij zorgt dat alles goed georganiseerd verloopt. Jouw werk bestaat grotendeels uit het zo snel en goed mogelijk compleet maken van de lopende dossiers. Dit doe je in een team drie collega’s waarbij je gebruik maakt van een modern en efficiënt ingericht backoffice systeem. Verder ondersteun je de adviseurs en hou je contact met geldverstrekkers, klanten en makelaars. En je bent de gastvrouw die elke klant direct het warme Jazeker gevoelt geeft. Je komt te werken op een gezellig kantoor in het centrum van Harderwijk, net helemaal verbouwd, dus alles is nieuw en modern.
 
FUNCTIE-EISEN:
  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met de financiële sector, met name hypotheken
  • Handig en snel met officepakketten, social media en computersystemen
  • Goed in multitasking, jij laat je niet gek maken als er drie dingen tegelijk moeten gebeuren
  • Stressbestendig, gevoel voor prioriteiten
  • Je bent communicatief sterk, representatief en een betrokken collega.
  • Minimaal drie dagen per week beschikbaar, waaronder woensdag en vrijdag. Je bent ook flexibel als je een keer op andere dagen moet invallen voor een collega, want dat doen ze ook voor jou.
AANBOD:
Een leuk en ambitieus team om in samen te werken
Salaris afhankelijk van jouw ervaring en opleidingen.
8% vakantiegeld 
Mogelijkheid voor het volgen van vakcursussen (bijvoorbeeld WFT Basis).
Een gezellig, modern en net helemaal verbouwd kantoor in centrum Harderwijk

Heb je interesse, neem dan contact met ons op
De Hypotheker Harderwijk | T: 0341 422 724
 

De Hypotheker Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info