McDonald’s restaurant Harderwijk ruimt de buurt op tijdens Landelijke Opschoondag

McDonald’s restaurant Harderwijk doet op Zaterdag 25 maart  mee aan de Landelijke Opschoondag. Medewerkers van het restaurant in Harderwijk steken de handen uit de mouwen om de buurt op te ruimen. 

De landelijke opschoondag is een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon.

Tijdens deze dag vragen bedrijven, organisaties en gemeenten door het hele land aandacht voor zwerfafval.  McDonald’s Harderwijk zet zich tijdens deze dag ook in om het zwerfafval in de buurt aan te pakken! De medewerkers steken samen met zoveel mogelijk buurtbewoners de handen uit de mouwen om de buurt op te ruimen.
 
Anke Gerrits, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Harderwijk vindt deze opschoondag van groot belang. : “Tijdens de Landelijke Opschoondag laten we zien hoe belangrijk, maar ook hoe gemakkelijk het opruimen van zwerfafval is. Zaterdag 25 maart gaan we daarom met de medewerkers van McDonald’s Harderwijk de buurt in om zwerfaval op te ruimen”

De medewerkers steken samen met zoveel mogelijk buurtbewoners de handen uit de mouwen om de buurt op te ruimen. 

David Cleynhens, Manager Sustainability van McDonald’s Nederland geeft aan dat deze dag in heel Nederland leeft:  “We ruimen iedere dag meerdere malen de omgeving van onze restaurants op, maar zwerfafval is een verantwoordelijkheid van iedereen. Om zwerfafval te reduceren moeten we daarom samen de handen uit de mouwen steken. We werken al jaren samen met Stichting Nederland Schoon en zetten ons op deze speciale dag extra in om zwerfafval onder de aandacht te brengen. Ook dit jaar doet weer een groot aantal restaurants en medewerkers mee en daar ben ik bijzonder trots op.”
 
Voelt u zich ook verantwoordelijk voor het zwerfafval in uw buurt? Of bent u dit afval simpelweg gewoon zat? Help dan mee tijdens deze opschoondag!

De opruimactie start op Zaterdag 25 maart om 10.00. Het adres is: Knardijk West 4 in Harderwijk.