McDonald's Harderwijk en Ermelo is op zoek naar een HR werving en selectie specialist

Vertegenwoordig jij hun restaurants in Ermelo en Harderwijk en haal je nieuw talent binnen? Dan maken zij graag kennis met je!

In deze functie werk jij aan hun Employer Branding en werf en selecteer je nieuwe medewerkers voor de restaurants in Harderwijk en Ermelo

Gedurende het hele werving- en selectieproces ben jij in charge en werk je nauw samen met de restaurantmanagers. Van het schrijven van pakkende teksten, tot het voeren van sollicitatiegesprekken en contractbesprekingen. Je bewaakt het vervolgtraject en zorgt voor een goede overdacht naar de restaurants zodat de nieuwe medewerker een vliegende start kan maken. De ervaring van de medewerkers staat bij hun hoog in het vaandel. Door jouw enthousiasme, praktische instelling en hoge betrokkenheid zorg jij op een persoonlijke manier voor de verbinding met McDonald’s.

Arbeidsmarktcommunicatie is een zeer belangrijk onderdeel van jouw functie. Samen volgen ze trends en ontwikkelingen, denken ze na over kwalitatieve instroom en doorstroom, werken ze aan optimalisatieprojecten, creatieve online content en bouw je samen met hun Marketing & Communicatie collega aan een sterk Employer Brand!

Tot slot ondersteun je de HR manager met diverse lopende zaken zoals verzuimopvolging en het verwerken van mutaties. Je zal 50% van je tijd bezig zijn met werving & selectie, 40% van je tijd met Employer Branding en 10% met overige taken.

Wie ben jij?
Je bent dol op uitdagingen en gaat er niet één uit de weg. Je vindt het dan ook geen probleem om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn. Je beschikt over een helicopterview, waardoor je goed prioriteiten van prioriteiten kunt stellen. Je kunt zowel in teamverband, als zelfstandig werken. Je durft zelf die belangrijke beslissingen te nemen. Je bent sociaal sterk en kunt levelen op verschillende niveaus. Service staat bij ons hoog in het vaandel. De restaurants doen dit voor hun gasten en jij zorgt voor de beste service naar de medewerkers. Hun bedrijf is erg dynamisch. Geen dag is hetzelfde, maar daar krijg je juist energie van. Jij bent de enthousiasteling, die het team naar een hoger level wil brengen.

Wat vragen zij?
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt kennis van Human Resources gerelateerde wetgeving
  • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je bent hands-on en beschikt over een helicopterview
Wie zijn zij?
De organisatie bestaat uit een servicekantoor en vier restaurants. Het servicekantoor ondersteunt de restaurants waar mogelijk. Denk hierbij aan Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Maintenance & Repair en Human Resources. De restaurants zijn gevestigd in Ermelo, Harderwijk, Lelystad-Batavia Stad & Nijkerk. Het kantoor bevindt zich in Harderwijk. Het totale team bestaat uit zo’n 400 enthousiaste medewerkers.

Wat bieden zij?
De werksfeer is informeel, ze hebben een jong en enthousiast team dat al jaren bij hen werkt. Het betreft een dienstverband voor 24 tot 38 uur per week. Werktijden zijn in overleg. Ze bieden een goed salaris gebaseerd op je ervaring en afgeronde opleidingen. Je begint met een jaar contract, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Hun mensen maken hen tot wie ze zijn. Herken jij jezelf in de omschrijving en kun je niet wachten om binnen het mooie bedrijf aan de slag te gaan? Stuur dan voor 21 november a.s. je sollicitatiebrief met CV.

Parttime uren: 24-38 per week
Deadline sollicitaties: 21-11-2021
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: €2.000,00 - €3.000,00 per maand

Aanvullende betalingen:
Overuren uitbetaald
Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:
Bedrijfsfeesten
Budget voor professionele ontwikkeling
Flexibele werkuren
Kerstpakket
Lunchkorting
Pensioen
Personeelskorting
Reiskostenvergoeding
Zorgverzekering

Werkschema:
Dagdienst
ma-vr

Thuiswerken:
Nee

Bron: Indeed
 

McDonald's Harderwijk

Adresgegevens

Knardijk West 4
3841 LA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230888

Meer info