McDonald’s creëert nieuwe banen voor burgers uit Harderwijk

Ze waren er al een poosje mee bezig maar vandaag is de bouw van McDonald’s restaurant Harderwijk dan echt officieel van start gegaan. Het nieuwe restaurant verwacht dit najaar haar deuren te openen en biedt zo’n 100 nieuwe arbeidsplaatsen in de directe omgeving. 

“Wij zijn erg blij dat we in Harderwijk kunnen starten met de bouw van een nieuw McDonald’s restaurant”, aldus Bas Klaassen, Director Development van McDonald’s Nederland.


“Doordat de gemeente Harderwijk en de regio tal van toeristische trekpleisters kent, hebben we geen moment getwijfeld toen de gelegenheid zich voor deed om op deze mooie locatie een restaurant te openen. Als het gehele bouwproces volgens planning verloopt, kunnen we dit nieuwe restaurant in het najaar openen.”
 

Het McDonald’s restaurant biedt met 600 vierkante meter, ruimte aan 170 gasten om in het restaurant te genieten.

Ook alle duurzaamheidsinitiatieven zijn in dit restaurant toegepast; zoals zuinige installaties met warmteterugwinning en warmtepompen, als ook LED-verlichting in het gehele restaurant en watervrije urinoirs. Dit restaurant wordt ook uitgerust met McCafé, inmiddels een succesvol concept in meerdere restaurants. In het McCafé kunnen gasten bij een speciale koffiecounter kiezen uit verschillende nieuwe koffievariaties en een uitgebreid assortiment aan lekkernijen voor bij de koffie.
                                                       

Lokale werkgelegenheid

De komst van het nieuwe McDonald’s restaurant biedt inwoners van de gemeente Harderwijk zo’n 100 nieuwe arbeidsplaatsen. McDonald’s Franchisenemer Anke Gerrits: “Wij kijken ernaar uit om met dit nieuwe restaurant gasten te laten genieten van bekende McDonald’s producten, maar ook om hen onze verschillende koffievariaties en lekkernijen van McCafé te laten ontdekken. Vers bereide producten en service zijn daarbij erg belangrijk.

Wij zijn dan ook per direct op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers, die in een enthousiast team hun talent willen ontwikkelen.”

Direct solliciteren? Dat kan: Ga naar www.werkenbijmcdonalds.nl