McCafe bij McDonald’s Harderwijk

Met de opening van McCafé in het McDonald’s Restaurant in Harderwijk staat de teller van dit nieuwe concept al op 11 in Nederland. 

Positieve reacties van gasten en goede resultaten van McCafé staan aan de basis van de uitrol in Nederland, die pas in februari vorig jaar begon.

In de McCafés kunnen gasten, bij een speciale counter, kiezen uit verschillende koffievariaties, thee en versbereide lekkernijen. McDonald’s speelt met McCafé in op de veranderende wensen van haar gasten in Nederland. 
 
De McCafé’s zijn, samen met Table Service, het bewijs van de vernieuwingen die McDonald’s eind 2015 aankondigde. Hierbij staat het inspelen op persoonlijke wensen van gasten en de verse bereiding van producten centraal. Gasten waarderen het aanbod van McCafé. Samen met de goede resultaten van de McCafés is dit een goede basis voor de verdere uitrol van dit concept op geschikte locaties bij McDonald’s in Nederland. 
 

Verrassend assortiment 

Franchisenemer Anke Gerrits: “De reacties van gasten op het assortiment aan koffievariaties en lekkernijen van McCafé zijn zeer positief.” Gasten die bij McDonald’s voor koffie, thee en lekkers komen, zijn het meest enthousiast over de Cappuccino, gemaakt van versgemalen 100% Arabica bonen. Optioneel met een siroop naar keuze voor de liefhebbers. Ook de ruime keuze aan verschillende lekkernijen vindt gretig aftrek. De versbereide Macarons en Cheesecake zijn erg populair, maar ook appeltaart, croissantjes en Triple Choco Cookie kunnen rekenen op een fanschare.

De koffievariaties en de lekkernijen zijn de hele dag verkrijgbaar, ook via de gewone counter, bestelkiosk en de McDrive.