MataMata GastroBar is op zoek naar personeel!

MataMata Gastrobar in Harderwijk, serveert (nu nog) 5 dagen per week (maandag en dinsdag gesloten) in een ongedwongen sfeer aan maximaal 50 gasten, uit een Spaans-Baskische menukaart met Pintxos, Spaanse hoofdgerechten en fijne desserts. MataMata schenk daarbij een mooie selectie aan Spaanse wijnen en het eigen, zelf gebrouwen, ambachtelijk MataMata bier.

Victor, Co-Owner, chef-kok en brouwer spreekt Spaans, Engels en steeds beter Nederlands

Het huidige team collega’s is meertalig (waaronder uiteraard Nederlands) en ontvangt graag de vele gasten uit alle windstreken met de lijfspreuk “Relax & Enjoy More”.
 
Ze kijken vooruit naar een verdere uitbreiding van onze openingsuren naar 7 dagen van 17.00 tot 22.00 en ook de heropening van de gezellige, gerenoveerde kelderruimte staat in de planning. Victor en Naomi (Owners) zoeken daarom extra collega’s, bij voorkeur met horecaervaring en helemaal fantastisch als deze in een Spanje of in een Spaans restaurant is opgedaan. Je kunt dan de menukeuzes van gasten al direct, prima begeleiden.
 
Zoek je een part time vaste baan, bijbaan of vakantiebaan? Bekijk de vacatures hieronder.
 
Medewerker Bediening
MataMata Gastrobar zoekt horecatoppers, studenten en vers afgestudeerde horeca-fanatiekelingen. Wij zoeken jullie! Voel jij je aangesproken en heb je onwijs veel zin om aan de slag te gaan bij je leukste bijbaan of vakantiebaan? Dan ga je onze gasten gastvrij ontvangen, je neemt bestellingen op, serveert de drankjes en gerechten. Je maakt tafels klaar maar vooral geef je informatie met betrekking tot het menu of andere zaken.
 
Wij bieden;
  • Een afwisselende (vakantie) baan;
  • Flexibele werktijden - ideaal voor naast je studie;
  • Een leuk en professioneel team van collega’s;
  • Een lekker salaris.
Wij vragen;
  • Je hebt enige horeca-ervaring;
  • Je hebt een commercieel denkvermogen;
  • Je bent flexibel, zelfstandig, gedreven en betrouwbaar;
  • Je zit vol spontaniteit. 
Keukenhulp
In de keuken is iedere dag anders. Het ligt er maar net aan hoe druk het is, welke gerechten je die avond maakt en met welke collega’s je aan het werk bent! Dat maakt een baan als keukenhulp juist ook zo leuk. Als keukenhulp zorg je dat alle ingrediënten voor de gerechten kant-en-klaar zijn. Dat betekent dat je alle ingrediënten wast, snijdt en in de juiste porties verdeeld. Je maakt ook simpele gerechten zoals soepen, sauzen of desserts klaar. Topt slot zorg je ervoor dat de keuken helemaal schoon en opgeruimd is voordat je naar huis gaat. Wel eerst nog even de voorraad checken. Je houdt de voorraad bij, controleer je regelmatig of er dingen op zijn en zorg je dat alles op de juiste manier bewaard wordt. Je zorgt ook dat nieuwe voorraad op tijd besteld wordt. Keukenhulp; een veelzijdige job.
 
Wij bieden;
  • Flexibele werktijden - ideaal voor naast je studie;
  • Een leuk en professioneel team van collega’s;
  • Een lekker salaris;Wij vragen;
  • Je hebt enige horeca-ervaring;
  • Je bent flexibel, zelfstandig, gedreven en betrouwbaar;
  • Je zit vol spontaniteit. 
Heb je nog vragen over deze vacatures?
 
Neem gerust telefonisch contact op met Victor, telefoonnr. 06-38093309, of stuur je CV naar Co-Owner Naomi, (kan in Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans) op e-mail [email protected]
 
Zij zijn nieuwsgierig naar jullie reactie.

MataMata Gastrobar Harderwijk
(Victor)

MataMata Gastrobar

Adresgegevens

Bruggestraat 22
3841 CP Harderwijk

Telefoon

T. 0341-430101 06-38093309

Openingstijden

Ma Gesloten
Di Gesloten
Wo 17.00 - 22.00 uur
Do 17.00 - 22.00 uur
Vr 17.00 - 22.00 uur
Za 17.00 - 22.00 uur
Zo 17.00 - 22.00 uur
Meer info