Masterclasses voor groep 8-leerlingen op RSG, Morgen College en CCNV

Leerlingen van groep 8 staan dit schooljaar weer voor een moeilijke keuze: naar welke middelbare school ga ik volgend jaar gaan? Welke school past het best bij mij? Om groep achters al wat kennis te laten maken met de middelbare scholen in Harderwijk, organiseren het RSG Slingerbos, Morgen College en CCNV ieder jaar de MasterclassVOHarderwijk.

Hierbij kunnen leerlingen van groep 8 zich inschrijven voor een aantal masterclasses van deze scholen

Eén masterclass bestaat uit twee ‘lessen’. In totaal kunnen er drie masterclasses worden gekozen, verspreid over zes woensdagmiddagen in oktober en november (van 14.00 tot 15.30 uur).

Er is een ruim aanbod aan masterclasses. Zo kunnen leerlingen bij het Morgen College terecht voor design & innovation, Heel Harderwijk Bakt, Ontwerpen & Bouwen en Mens, Mooi & Gezond. Het RSG Slingerbos biedt Kunstbreed, Technasium en Tweetalig Onderwijs (TTO). Bij het CCNV zijn er de masterclasses Theater, Gymnasium en Bèta. Elke middelbare school biedt ook de masterclass sport.

Er valt al met al veel te beleven en leren! Aanmelden kan via de website www.masterclassvoharderwijk.nl. Er is beperkte plaats, dus wees er snel bij.

Materclass RSG
Masterclass CCNV